Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" noliedz baumas par Kurtuā panikas lēkmi, Marselu atkal savainots

Agris Suveizda

Madrides "Real" noliedz baumas par Kurtuā panikas lēkmi, Marselu atkal savainots
Tibo Kurtuā. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" paziņojumā noliedzis runas, ka beļģu vārtsargs Tibo Kurtuā UEFA Čempionu līgas spēles pārtraukumā tika nomainīts panikas lēkmes dēļ.

"Pirmkārt, nevienā brīdī mūsu spēlētājam nav konstatēta panikas lēkme, šīs baumas līdz ar to ir pilnībā nepatiesas. Otrkārt, Tibo Kurtuā tika konstatēts akūts vēdera vīruss ar dehidrāciju un neatbilstošu elektrolītu līmeni, kas nozīmēja, ka viņš nebija spējīgs pabeigt otrdienas spēli pret "Club Brugge". Treškārt, spēlētājs šobrīd labi reaģē uz ārstēšanu," sacīts Madrides kluba paziņojumā.

Kamēr Kurtuā vietā pie rezultāta 0:2 vārtos devās no PSG īrētais francūzis Alfonss Areolā un vairākkārt glāba komandu no trešo vārtu zaudējuma, beļģis nebija vienīgais, kurš jau pārtraukumā tika nomainīts veselības problēmu dēļ. Spēli nevarēja turpināt arī kreisās malas aizsargs Načo, kura vietā izgāja Marselu, bet šodien notikušajā treniņā ierindā nebija arī brazīlieša – viņam ir atklāts labās kājas muskuļa sastiepums.

Tādējādi Madrides "Real" pirms rītvakara mājas spēles pret "Granada" ir palikusi bez visiem trim kreisās malas aizsargiem – lazaretē ir arī francūzis Ferlāns Mendī – un šajā pozīcijā nāksies iespēlēt citu futbolistu. Marselu iepriekš jau izlaida trīs nedēļas augusta beigās un septembra sākumā.

Madrides "Real" ar 15 punktiem septiņās spēlēs ir Spānijas čempionāta vadībā.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/en/news/...
https://www.realmadrid.com/en/news/...