Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Zaragoza'' trešo reizi paliek bez trenera

''Zaragoza'' trešo reizi paliek bez trenera
Havjers Irureta
Foto: AP

Spānijas futbola kluba ''Real Zaragoza'' treneris Havjers Irureta šodien paziņojis par savu atkāpšanos no komandas galvenā trenera amata vietas, aizvadot tikai sešas spēles Spānijas čempionāta ietvaros.

Irureta ieradās klubā tikai pirms 42 dienām, nomainot tā brīža treneri Adriano Garitano, kurš ''Zaragoza'' rindās pavadīja tikai astoņas(!) dienas un atkāpās no amata nesaskaņu dēļ ar kluba vadību.
Savukārt Garitano pirms tam bija nomainījis Viktoru Fernandesu, kurš tika atlaists šī gada 13. janvārī.

Iruretas vadībā sešu spēļu laikā tika izcīnīti tikai četri punkti no 18 iespējamajiem un Spānijas čempionāta turnīra tabulā ''Zaragoza'' pašlaik atrodas necilajā 17. vietā, esot priekšā tikai vienu punktu tām komandām, kurām sezonas beigās draud izkrišana uz zemāku līgu.

''Četras zaudētas spēles pēc kārtas un man zuda ticamība savos un spēlētāju spēkos'', ar nožēlu atzina 59 gadus vecais speciālists, kurš ir otrais pieredzējušākais treneris Spānijas pirmās divīzijas čempionāta ietvaros ar 612 aizvadītajām spēlēm.

Tiek lēsts, ka Iruretu nomainīs Spānijas trešās spēcīgākās līgas ''Huesca'' komandas galvenais treneris Manuolo Villanova.
Villanova šajā sezonā jau būs ceturtais treneris ''Zaragoza'' rindās, kas mēģinās izvilkt komandu no bedres.

Izmantotie resursi:
www.fifa.com

  -1 [+] [-]

, 2008-03-04 00:48, pirms 16 gadiem
Zato izvilka 6 reizes ilgaak nekaa ieprieksheejais treneris! Mani maac shaubas vai naakamais spees izvilktdaudz ilgaak... Var jau cereet uz briinumiem, bet shitaadas treneru mainjas noteikti komandai par labu nenaak un es lieku uz to, ka Zargoza lidos aaraa!