Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Medijs: Mesi vēl nav uzsācis sarunas ar nevienu citu klubu un nogaidīs sezonas beigas

Rolands Eliņš

Medijs: Mesi vēl nav uzsācis sarunas ar nevienu citu klubu un nogaidīs sezonas beigas
Lionels Mesi. Foto: Josep Lago/AFP/Scanpix

Argentīnas futbola superzvaigze Lionels Mesi vēlas nogaidīt līdz sezonas beigām, lai pieņemtu lēmumu, vai palikt "Barcelona" sastāvā vai nē, ziņo futbola portāls "Goal".

"Goal" ir medijs, kurā Lionels Mesi vasarā apstiprināja savu palikšanu "Barcelona" sastāvā un izvairīšanos no tiesvedības pret Katalonijas klubu, kā arī pauda savu neapmierinātību par to, kā viss process izvērsies. Viņam palika spēkā esošs līgums ar "Barcelona" arī uz šo sezonu, bet pēc tam vasarā Mesi varēs kļūt par brīvo aģentu.

Mesi sakarā attiecīgi tiek piesauktas daudzas un dažādas runas, taču "Goal" ziņo, ka ieguvusi informāciju par Mesi nometnē notiekošo, proti, Mesi šobrīd vēlas izvairīties no uzmanības novēršanas no savas spēles "Barcelona" sastāvā un nav uzņēmis kontaktus ar nevienu citu klubu – ne ar Parīzes "Saint-Germain", ne ar Mančestras "City", ne ar kādu citu.

Mesi līgums paredz, ka šobrīd viņam ir tiesības uzsākt komunikāciju ar ārvalstu klubiem, proti, kuri nepārstāv tiešos konkurentus Spānijas čempionātā, taču Mesi pats izvēlējies to pagaidām nedarīt. Kā ziņo "Goal", Argentīnas futbolists ir noguris no nemitīgās mediju spekulācijas par viņa nākotni, tādēļ viņš vēloties darīt zināmu, ka tikai viņš pats ieviesīs skaidrību par saviem nākamās sezonas plāniem un darīs to tikai pēc šīs sezonas beigām.

Mesi arī ir izvairījies no komunikācijas ar visiem trim "Barcelona" prezidenta vēlēšanu kandidātiem. Ar pašreizējo prezidentu Žuzepu Bartomeu Mesi attiecības ir krietni sašķobījušās, taču Bartomeu amatu drīz atstās. Savukārt jaunā prezidenta sakarā Mesi vēlas palikt neitrāls, turklāt "Goal" ziņo, ka prezidenta vēlēšanu iznākumam nebūs nozīmes tajā, vai Mesi paliks Barselonā vai nē.

Līdzīgi kā "Barcelona" klubs, kas publiski apliecinājis savu vēlmi iesūdzēt tiesā laikrakstu, kas publicēja Mesi līguma detaļas, atklājot, ka četru gadu laikā viņam pienākas grūti aptverama alga 555 miljonu eiro apmērā, arī Mesi pārstāvji izskata iespējas vērsties tiesā par šīs informācijas nopludināšanu. Taču pagaidām tiek tikai izskatīta iespēja un oficiāla prasība iesniegta nav.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/messi-...

     [+] [-]

, 2021-02-04 18:59, pirms 3 gadiem
Autor, Bartomeu amatu atstāja jau iepriekšējā gada Oktobra beigās. Klubu pašlaik vada Karless Tuskets un pagaidu vadība.