Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Valencia'' atlaiž Edu

''Valencia'' atlaiž Edu
Edu un Davids Vilja
Foto: AFP

Spānijas futbola kluba ''Valencia'' vadība, abpusēji vienojoties, nolēmusi lauzt līgumu ar brazīliešu pussargu Edu, kurš Valensijas komandā četru gadu laikā piedalījies tikai 44 spēlēs.

31 gadus vecais brazīlietis pievienojās ''Valencia'' 2005. gadā, taču vairāku savainojumu dēļ četru gadu laikā ļoti reti figurēja komandas pamatsastāvā, kā rezultātā Valensijas rindās aizvadījis tikai 44 spēles un guvis vienus vārtus. Pagājušajā sezonā Edu izgāja laukumā komandas sākumsastāvā tikai deviņās spēlēs. Līgums ar klubu bijušajam Brazīlijas izlases spēlētājam bija spēkā vēl uz vienu sezonu, taču, abpusēji vienojoties, abas puses nolēma pārtraukt sadarbību.

''''Valencia'' klubs un komandas spēlētājs Edu šo piektdien, abpusēji vienojoties, nolēmuši lauzt līgumu, kas bija spēkā līdz nākošajam gadam. Klubs vēlas pateikties Edu par viņa profesionalitāti un labo izturēšanos šo četru gadu laikā. Mēs novēlam viņam tikai visu to labāko viņa turpmākajā karjerā,'' rakstīts kluba paziņojumā.

Bijušais Londonas ''Arsenal'' (2001.-2005.g.) spēlētājs atzina, ka jūtas nedaudz sarūgtināts par radušos situāciju. ''Jā, es biju ieinteresēts atstāt ''Valencia''. Lai arī esmu bēdīgs, tomēr visu fanu atbalsts šo rūgtuma brīdi pārklāj arī ar nelielu prieku. Varu pamest Valensiju laimīgs, jo es šeit nejutos slikti, guvu milzīgu pieredzi, kā arī uzskatu, ka izdarīju visu, kas bija manos spēkos,'' laikrakstam ''Europa Press'' sacīja Edu.

Tiek lēsts, ka Edu varētu atgriezties dzimtenē, kur nopietnu interesi par viņa pakalpojumiem izrāda vietējais klubs ''Corinthians'', kurā spēlē slavenais Ronaldo. Savulaik 1998. gadā tieši ''Corinthians'' kluba rindās Edu uzsāka profesionālo karjeru.
Brazīlijas izlases rindās Edu spēlējis no 2004. līdz 2005. gadam, aizvadot 16 spēles.

Izmantotie resursi:
teamtalk.com

  +2 [+] [-]

, 2009-07-03 21:43, pirms 15 gadiem
cerams ka atradīs kādu labāku vietiņu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-03 21:59, pirms 15 gadiem
jācer, ka tiešām atradīs kur spēlēt vēl Eiropā. man simpatizēja šis futbolists, cik nu daudz esmu redzējis viņa spēles. žēl protams, bet jā, traumas Valensijā viņu nomocīja.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-03 22:23, pirms 15 gadiem
intresants spletaajs