Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kasiljass: ""Real" ir pelnījis titulus"

Kasiljass: ""Real" ir pelnījis titulus"
Krištianu Ronaldu un Ikers Kasiljass
Foto: AP/Scanpix

Madrides " Real" vārtsargs Ikers Kasiljass laikrakstam ''Marca'' atzina, ka komandai beidzot jāsāk iepriecināt savi līdzjutēji. Komandas kapteinis ar laipniem vārdiem apveltīja treneri Žozē Mourinju un komentēja nesen izskanējušo informāciju par iespējamo konfliktu ar Krištianu Ronaldu.

''Pēdējo divu gadu laikā ar izlasi esmu panācis vairāk kā ar komandu,'' iesāk Kasiljass. ''Iespējams, Spānijas izlases veiksmes brīži lika uz laiku aizmirst par "Real" neveiksmēm. Pēdējās pāris sezonas nevar nosaukt par galīgu izgāšanos, bet mēs tās esam aizvadījuši ne pārāk labi. Lai sasniegtu savus mērķus, mums ir jākoncentrējas uz kluba lietām. Pat vienu gadu bez jebkādas trofejas - tas Madrides "Real" ir nepieņemami. Esmu šeit no deviņu gadu vecuma un zinu, ka sezona bez trofejām tiek uzskatīta par katastrofu. Mēs esam pelnījuši uzvarēt, jo mums ir lieliska komanda, un mēs cītīgi strādājam. Madrides "Real" fani ir ļoti prasīgi, tāpēc nedrīkstam zaudēt laiku, lai labotu situāciju, pat neskatoties uz to, ka mūsu komanda ir ļoti jauna. Protams, zaudējums El Clasico "Nou Camp" stadionā ir kauna traips. Tā nedrīkst zaudēt Barselonai, pat ja mūsu pretiniekam tā bija izcila spēle,'' piebilda Kasiljass.

''Runājot par Mourinju, viņš ir fenomens. Esmu to teicis daudzas reizes un nekad nebeigšu to atkārtojot. Mourinju zina, ko viņš grib, viņam ir idejas, un viņš plāno strādāt "Real" labā. Viņam patīk Madride, un uzstādītie mērķi viņu iedvesmo. Ja kāds neatbalsta Žozē uzvešanos, tad tas ir tāpēc, ka viņu slikti pazīst. Es runāju ar viņu katru dienu un varu jums apliecināt, ka viņš ir atvērts, atklāts, asprātīgs un komunikabls. Neviens spēlētājs nevar pateikt neko par viņu sliktu,'' savu treneri paslavēja ''Real'' kapteinis.

''Ar Krištianu Ronaldu man ir lieliskas attiecības, nav nekādu problēmu. Ir skaidrs, kādēļ šādas baumas rodas. Par mums ir liela sabiedrības interese, un, ja kāds runā par strīdiem, tad tā ir vel lielāka. Patiesībā, dažreiz mūsu domas var nesakrist, bet tas ir pilnīgi normāli. Ar Serhio Ramosu mums arī ir strīdi, bet mēs abi tam nepievēršam īpašu uzmanību. Krištianu ir sava maniere kā uzvesties laukumā un kā ārpus tā, tamdēļ domāju, ka man nav tiesību viņam ko ieteikt. Viņš zina kādā klubā spēlē un zina to, ka " Real" ir visu uzmanības centrā. Krištianu ir mūsu līderis, uz viņu skatās visa pasaule,'' tā Kasiljass.

Izmantotie resursi:
www.marca.com
news.sport-express.ru

Slēpts komentārs: lacoste_123
Slēpts komentārs: NIPEM

  +2 [+] [-]

, 2011-01-03 19:25, pirms 13 gadiem
NIPEM rakstīja: a Kaka pošas uz jauno mājvietu Mančestrā!
es kaut kādos forumos lasīju,ka uz chelsea

  +4 [+] [-]

, 2011-01-04 11:04, pirms 13 gadiem
NIPEM rakstīja: a Kaka pošas uz jauno mājvietu Mančestrā!
Wishful thinking

  +1 [+] [-]

, 2011-01-04 18:26, pirms 13 gadiem
puslaiks rakstīja: es kaut kādos forumos lasīju,ka uz chelsea
Tās visas par Kakā ir tikai baumas - gan United, gan Chelsea. Vakar aizvadīja spēli Real sastāvā un nekur vēl oficiāli nepošas. Pie tam tikko tikai atpakaļ pēc traumas...
Slēpts komentārs: reikons

  +5 [+] [-]

, 2011-01-04 22:12, pirms 13 gadiem
puslaiks rakstīja: es kaut kādos forumos lasīju,ka uz chelsea
es kautkur dzirdeju ka reals nepardod jo vinam esot konkrets uzdevums komanda

  -2 [+] [-]

, 2011-05-12 20:54, pirms 13 gadiem
Kaka United nevajag, lazaretē mūždien sēž, premjerlīgā gan jau vēl grūtāk šamam ietu, kā arī CAM pozīcijas spēlētāji United sistēmā īpaši neiederas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja