Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Sanē atsācis treniņus un svētdien varētu palīdzēt Vācijai pret spāņiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sanē atsācis treniņus un svētdien varētu palīdzēt Vācijai pret spāņiem
Lerojs Sanē. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas futbola izlases malējais uzbrucējs Lerojs Sanē atsācis treniņus un varētu piedalīties svētdien gaidāmajā svarīgajā mačā ar Spāniju

Problēmas ar ceļgalu liedza Sanē piedalīties trešdien notikušajā Pasaules kausa finālturnīra mačā, kurā Vācija ar 1:2 sensacionāli zaudēja Japānas futbolistiem.

Ceturtdien Vācijas izlases galvenais treneris Hanss Fliks medijiem atklāja, ka Sanē trenējas individuāli, kas ir ļoti pozitīvs signāls. Iepriekš Fliks izcēla Sanē kā futbolistu, kurš vienpersoniski var mainīt spēles gaitu.

Vācijas izlases nākamā pretiniece Spānija trešdien ar 7:0 sagrāva Kostariku.

32 komandas sadalītas astoņās grupās pa četrām izlasēm katrā. Katras grupas divas labākās izlases iekļūs astotdaļfinālā un turpinās cīņu par futbola prestižāko trofeju.

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!