Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Keinam veiks padziļinātas pārbaudes savainotajā potītē pret Irānu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Keinam veiks padziļinātas pārbaudes savainotajā potītē pret Irānu
Harijs Keins pēc savainojuma gūšanas. Foto: SIPA/Scanpix

Anglijas futbola izlasei šajā 2022. gada Pasaules kausa finālturnīrā jācīnās ar futbolistu savainojumiem. Tajā pret Irānu iedzīvojās arī uzbrukuma līderis Harijs Keins un šodien savainotajai labajai potītei tiks veiktas padziļinātas pārbaudes.

FIFA Pasaules kausā šodien notiks ceturtās dienas spēles, bet pirms divām dienām pirmajā mačā pārliecinošu panākumu ar 6:2 pār Irānu svinēja Anglijas valstsvienība.

Otrā puslaika sākumā labās potītes traumā iedzīvojās tās kapteinis un uzbrukuma līderis Harijs Keins. Viņu vēlāk nomainīja Kalums Vilsons, piespēlējot Džekam Grīlišam sesto vārtu guvumā. Trešdien Keinam tiks veiktas padziļinātākas pārbaudes traumai, lai noteiktu tās nopietnību. Anglijas galvenais treneris Gerets Sautgeits cer uz pozitīviem pārbaužu rezultātiem, kas tādējādi ļautu Keinam piedalīties nākamajā turnīra spēlē pret ASV šo piektdien.

Pirmajā spēlē pret Irānu traumas dēļ Anglija palīdzēt nevarēja aizsargs Kails Vokers un pussargs Džeimss Medisons. Cits aizsargs Harijs Magvairs piedalījās spēlē pret Irānu, lai arī neilgi pirms tās bija saslimis. B apakšgrupā gan tā ir līdere, jo citā spēlē Velsa ar ASV spēlēja neizšķirti 1:1.

Pēdējos turnīros Anglija bijusi viena no vadošajām komandām. 2018. gada Pasaules kausā tā aizspēlējās līdz pusfinālam, vēlāk ieņemot ceturto vietu, bet pēdējā Eiropas čempionātā tā zaudēja finālā Itālijai.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!