Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Mesi: "Šādā situācijā neesam bijuši ilgu laiku"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mesi: "Šādā situācijā neesam bijuši ilgu laiku"
Lionels Mesi. Foto: picture alliance/firo Sportphoto/Scanpix

LETA--STATS Perform/DPA. Argentīnas futbola izlasei nav attaisnojumu otrdien piedzīvotajam zaudējumam Pasaules kausa finālturnīra mačā pret Saūda Arābiju (1:2), atzina valstsvienības spožākā zvaigzne Lionels Mesi.

"Šim zaudējumam nav attaisnojumu," pēcspēles preses konferencē atzina Mesi. "Tas ir smags trieciens visiem, jo neviens negaidījām šādu sākumu. Būsim vienoti kā nekad. Esam stipra komanda, un to esam pierādījuši. Šādā situācijā neesam bijuši ilgu laiku, tagad jāpierāda, ka esam īsta komanda."

Mesi uzteica Erves Renāra vadītās komandas aizsardzību un atzina, ka argentīniešiem bija jādara vairāk, lai to salauztu.

"Zinājām, ka Saūda Arābija ir komanda ar labiem spēlētājiem, kas kustina bumbu un ļoti labi aizsargājas. Mēģinājām pārraut aizsardzību un šī iemesla dēļ bija vairākas aizmugures situācijas. Iespējams, neīstajā brīdī iekritām viņu lamatās," turpināja futbolists.

Sestdien "Copa America" čempione Argentīna spēles pret Meksiku, bet nākamajā trešdienā būs mačs pret Poliju.

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-11-22 21:26, pirms gada
Maradona kā futbola dievs būs šo spēli izlaidis, jo saticis būs Paradīzē kādu seksīgu draiskuli, jo tur tak visam bija jābūt 4:0 par labu Argentīnai un beibe tik dievīga.. nu, nekas - slikts sākums, labas beigas! 😇

     [+] [-]

, 2022-11-22 22:36, pirms gada
Vismaz nemeklē attaisnojumus, bet atzīst, ka paši netika galā. PK Argentīnai ar šo nav beidzies.