Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Francija patur PK sarakstā traumēto Ballon d'Or īpašnieku Benzemā

Emils Ozerinskis

Francija patur PK sarakstā traumēto Ballon d'Or īpašnieku Benzemā
Karims Benzemā. Foto: AP/Scanpix

Sāpīgu triecienu Pasaules kausa priekšvakarā saņēmusi Francijas futbola izlase, kuras potenciālais uzbrukuma līderis Karims Benzemā augšstilba traumas dēļ būs spiests dīkstāvē pavadīt trīs nedēļas.

2022. gada labākā futbolista balvu saņēmušais Madrides "Real" uzbrucējs Karims Benzemā dienu pirms Pasaules kausa finālturnīra sākuma iedzīvojās savainojumā. Veiktajās pārbaudēs konstatēta augšstilba muskuļa trauma, kas bez futbola aktivitātēm uzbrucējam liks pavadīt trīs nedēļas.

Pasaules kausa finālturnīrs norisinās četras nedēļas, tomēr cerības, ka Benzemā pēc traumas būs atpakaļ labākajā formā, lai palīdzētu Francijas vienībai pusfinālā un finālā, visticamāk, lolot nevajadzētu. Līdz ar to valstsvienības galvenajam trenerim Didjē Dešānam nācies pieņemt lēmumu par tālākajiem plāniem. Lai gan ticis lēsts, ka Benzemā vietu 26 spēlētāju pieteikumā varētu ieņemt Mančestras "United" uzbrucējs Antonī Marsiāls, tomēr valstsveinības treneris nolēmis sastāvu vairs nemainīt.

Francijas valstsvienībā 97 spēlēs 37 vārtus guvušajam Benzemā šis turnīrs bija sezonas galvenais mērķis. Nu Ballon d'Or īpašnieks Francijas lazaretē pievienojies savainojumu dēļ ārpus PK palikušajiem Ngolo Kantē un Polam Pogbā.

Francijas izlase turnīra pirmo fāzi aizvadīs D grupā, pirmajā cīņā 22. novembrī tiekoties ar Austrāliju. Vēl pasaules čempiones tronī esošajai Francijai konkurenci sastādīs Dānija un Tunisija.

Benzemā izkrišana jau pirms turnīra sākuma sagrāvusi virkni ar Sportacentrs.com redakcijas pārstāvju prognozēm. Franču uzbrucēju četri redakcijas pārstāvji bija izvēlējušies kā turnīra vērtīgāko spēlētāju, bet trīs gadījumos viņam tika atvēlēts labākā bombardiera tituls.

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

     [+] [-]

, 2022-11-20 12:10, pirms gada
Benzemā un Manē trūkums būs jūtams, tāpat kā Itālijas un Kolumbijas nepiedalīšanās

  +3 [+] [-]

, 2022-11-20 12:16, pirms gada
Baaac, dziļi jūtu līdzi tīri kā sportistam! Dzīve, diemžēl, kā zebra - saņēma balonu, un še tev tagad... Viņš atteiktos no visiem baloniem, lai tikai varētu uzspēlēt PK.

  -4 [+] [-]

, 2022-11-20 12:21, pirms gada
Nebūs tikai "jūtams", izlase ir gandrīz norakstīta - ne Benzema, ne Ribery, ne Valbuena, pat ne Clichy. Viss šobrīd uz Lloris un Giroud pleciem.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-20 12:41, pirms gada
Leitnants rakstīja: Nebūs tikai "jūtams", izlase ir gandrīz norakstīta - ne Benzema, ne Ribery, ne Valbuena, pat ne Clichy. Viss šobrīd uz Lloris un Giroud pleciem.
Vai ne? Neaizmirsti, ka Francijai arī iztrūks no sastāva Zidane, Henry un Platini. Kas tur reāli vispār paliek?

     [+] [-]

, 2022-11-20 13:25, pirms gada
Aizmirsāt vēl Pogba

  +1 [+] [-]

, 2022-11-20 14:03, pirms gada
Leitnants rakstīja: Nebūs tikai "jūtams", izlase ir gandrīz norakstīta - ne Benzema, ne Ribery, ne Valbuena, pat ne Clichy. Viss šobrīd uz Lloris un Giroud pleciem.
Paskaties kalendārā kurš gads ir. Ko Tu tur murgo alkān

     [+] [-]

, 2022-11-20 14:22, pirms gada
..labi, ka tā. kaut vai no soliņa apskatīties. un varbūt paveicās un tomēr sanāks uzspēlēt

     [+] [-]

, 2022-11-20 15:25, pirms gada
Latvijas valdība un Latvijas futbola federācija ir iesniegusi dokumentus ar palīdzību Francijas futbola izlasei. Esam veikuši piedāvājumu nosūtīt kādu uzbrucēju no virslīgas.