Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Ekvadoras treneris: ''Ja gribam konkurēt, jāaizsargājas un jābūt organizētiem''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ekvadoras treneris: ''Ja gribam konkurēt, jāaizsargājas un jābūt organizētiem''
Gustavo Alfaro. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Ja Ekvadoras futbolisti grib spēlēt Pasaules kausa finālturnīra izslēgšanas turnīrā, tad ir jāuzlabo sniegums, uzskata valstsvienības galvenais treneris Gustavo Alfaro.

Jau ziņots, ka Ekvadoras futbola izlase svētdien 2022.gada Pasaules kausa finālturnīra pirmajā mačā ar rezultātu 2:0 (2:0) uzvarēja meistarsacīkšu saimnieci Kataru.

Abus vārtus Ekvadoras izlases labā guva Eners Valensija, kurš pirmajā puslaikā guva savainojumu un otrajā spēles daļā, klibodams, pameta laukumu. Alfaro solīja, ka Valensija būs pieejams piektdienas mačā pret Nīderlandi.

"Enners spēlēs pret Nīderlandi, par to nav nekādu šaubu," Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) citē Alfaro teikto.

Ekvadoras izlases treneris neslēpa, ka komanda pirmajā mačā jutusi spiedienu un bijusi spriedze. "Apzinājāmies to. Esam jaunākā komanda šajā finālturnīrā. Pats svarīgākais ir uzvara. Spēlējām tā, kā gribējām. Lai gan neesmu pilnībā apmierināts, jūtos mierīgi, jo izdarījām to, kas bija jāizdara. Mums jāuzlabo noteiktas lietas, ja gribam spēlēt izslēgšanas turnīrā," stāstīja Alfaro.

Izlases galvenais treneris turpināja, ka savas komandas brīžiem blāvo spēli var pamatot ar to, ka pretinieki uzspieduši savu spēli.

"Nebija tā, ka mēs negribētu uzbrukt, bet mūsu pretiniekiem bija savi ieroči. Ja gribam konkurēt, jāaizsargājas un jābūt labi organizētiem. Gribētu, lai brīžos, kad kontrolējam bumbu, strādātu daudz produktīvāk," stāstīja Sančess.

Otrā A apakšgrupas spēle tiks aizvadīta pirmdien, kad tiksies Senegāla un Nīderlande.

Nākamajā mačā 25.novembrī Pasaules kausa mājiniece Katara stāsies pretī Nīderlandei, kamēr Ekvadora spēkosies ar Senegālas futbolistiem.

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-11-21 01:11, pirms gada
Tad šo ''Ja gribam konkurēt, jāaizsargājas un jābūt organizētiem'' teica Kataras vai Ekvadoras treneris?