Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Dešāns vēlreiz noraida Benzemā iespējamo atgriešanos laukumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dešāns vēlreiz noraida Benzemā iespējamo atgriešanos laukumā
Karims Benzemā. Foto: AP/Scanpix

LETA---PA Media/DPA. Francijas futbola izlases uzbrucējs Karims Benzemā, kurš pirms Pasaules kausa finālturnīra iedzīvojās savainojumā, nespēlēs svētdien gaidāmajā finālmačā, apstiprināja valstsvienības galvenais treneris Didjē Dešāns.

Vienā no treniņiem pirms finālturnīra 34 gadus vecais Benzemā guva savainojumu. Madrides "Real" uzbrucējs jau kopš oktobra cīnās ar augšstilba muskuļa savainojumu, un pēdējos sešos mačos laukumā devās tikai vienreiz, spēlējot mazāk nekā pusstundu.

Tiesa, uzbrucējs atgriezies treniņos kluba rindās un joprojām ir Francijas izlases pieteikumā, tāpēc Dešānam vairākkārt taujāts par Benzemā iespējamo atgriešanos laukumā turnīra noslēdzošajā fāzē.

"Kā zināms, daži spēlētāji bija savainoti, viens no tiem ir Benzemā, bet Lukass Ernandess guva traumu pirmajā spēlē. No tā brīža manā rīcībā ir 24 futbolisti, tāpēc nedomāju, ka ir nepareizi runāt par tiem, kuru nav šeit," teica Dešāns.

Francijas un Argentīnas izlašu finālspēle svētdien Lūseilas stadionā sāksies plkst. 17 pēc Latvijas laika.

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-12-17 19:22, pirms 2 gadiem
..būtu labi viņu redzēt kaut vai uz soliņa, jo viņš bija tik priecīgs atkal tikt uz čempi. un tāda neveiksme – trauma tieši pirms tam

     [+] [-]

, 2022-12-17 20:24, pirms 2 gadiem
Ja vēl būtu kādi varianti kaut iepriekšējās spēlēs kaut pa 20 minūtēm iespēlēt, tad vēl varētu apdomāt, bet tagad būtu absolūti muļķīgi no Dešāma puses jaukt ārā iespēlēto Mbapē-Žirū-Grīzmana trio, lai finālā ieliktu turnīrā vēl neuzspēlējušu spēlētāju, pat ja tas ir Benzemā un gatavs spēlēt. Nav arī tā, ka bez viņa Francijai būtu kādas lielās problēmas gūt vārtus.

     [+] [-]

, 2022-12-18 00:38, pirms 2 gadiem
..pie pārliecinoša rezultāta uz maiņu pēdējās 20 minūtes jau varēja laist gan iepriekš, gan tagad.

     [+] [-]

, 2022-12-18 08:53, pirms 2 gadiem
Tur kaut kas briest .
Benzemā nav nemaz gribējis doties atpakaļ pāris dienas atpakaļ.Zidāns ar pateicis nē. Beigās skatīsies no tribīnēm abi

     [+] [-]

, 2022-12-18 14:08, pirms 2 gadiem
agrizz beidz ņaudēt kā mazs bērns

     [+] [-]

, 2022-12-19 17:34, pirms 2 gadiem
..un šodien Benzemā paziņoja par aiziešanu no izlases. sasodīts.