Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Keins pirms pendeles juties pārliecināts, Sautgeits vēl nav pieņēmis lēmumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Keins pirms pendeles juties pārliecināts, Sautgeits vēl nav pieņēmis lēmumu
Gerets Sautgeits un Harijs Keins. Foto: AP/Scanpix

Sestdienas vakarā Pasaules kauss noslēdzās Anglijas futbolistiem, kuri dramatiskā ceturtdaļfinālā ar 1:2 piekāpās Francijas izlasei. Noslēdzošajās minūtēs pendeli neiesitušais kapteinis Harijs Keins atzina, ka juties pārliecināts, bet pievīlis izpildījums.

"Smags zaudējums gan man personīgi, gan visai komandai. Man ar to būs jāiemācās sadzīvot," teica Anglijas izlases kapteinis Harijs Keins, kurš 84. minūtē pendeli sita pāri vārtiem. "Esmu ļoti lepns par puišiem. Mums bija labāki nogriežņi, labākas iespējas, taču futbolā visu izšķir mazās detaļas."

"Kā kapteinis un kā spēlētājs, kurš neiesita pendeli, uzņemot atbildību par šo iznākumu. Nevaru vainot sagatavošanās procesu vai detaļas pirms spēles. Jutos pārliecināts par sitienu, taču izpildījums nebija līmenī, kādā gribēju," pauda Keins. Viņš ar pendeli guva Anglijas pirmos vārtus. Keinam tas bija 53. vārtu guvums izlasē, atkārtojot Veinam Rūnijam piederošo rekordu.

"Mēs zinām, cik daudz pendeļu Harijs iesitis iepriekš, cik daudz vārtu guvis un piespēļu atdevis, lai mēs vispār atrastos šeit," komandas biedru atbalstīja pussargs Džordans Hendersons. "Viņš atgūsies. Viņš ir pasaules līmeņa uzbrucējs, viņš ir mūsu kapteinis."

"Kā jau to spējat iedomāties, Harijs šobrīd jūtas ļoti, ļoti slikti, taču viņam nav nekā, pie kā vainot sevi. Mēs šeit atrodamies, pateicoties viņa līdera dotībām un vārtiem. Mēs uzvaram kā komanda un zaudējam kā komanda. Viņš šādās situācijās bijis uzticams," Keinu atbalstīja arī galvenais treneris Gerets Sautgeits.

"Šie turnīri no katra paprasa ļoti daudz, tāpēc man nepieciešams laiks pārdomām. Pēc katra turnīra esam pārskatījuši līdzšinējo sadarbību, un tas ir pareizais piegājiens," par savu nākotni teica Sautgeits, kuram ir līgums par Anglijas izlases vadīšanu līdz 2024. gada Eiropas čempionāta finālturnīra beigām.

"Esmu lepns par puišu paveikto – gan šovakar, gan visa turnīra garumā. Manuprāt, komanda visos spēles aspektos ir spērusi vēl vienu soli uz priekšu," pārliecināts bija Sautgeits.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

  -4 [+] [-]

, 2022-12-11 11:13, pirms 2 gadiem
Angļiem viss priekšā komanda būs nobriedušāka un Eiropas čempī beidzot pacels kausu!

  -3 [+] [-]

, 2022-12-11 12:14, pirms 2 gadiem
Blondais6 rakstīja: Angļiem viss priekšā komanda būs nobriedušāka un Eiropas čempī beidzot pacels kausu!
Grieķi arī pacēla. EČ tomēr ir reģionāls turnīrs. Angļiem tas, protams, būtu labāk nekā nekas, un tomēr Pasaules kauss ir tas, par ko visi sapņo.

  +3 [+] [-]

, 2022-12-11 12:29, pirms 2 gadiem
Vajadzētu vienreiz normālu treneri, nevis epl atkritumus. Šitas izmainīja komandu, tik pats ir pajolis. Nevienu lielo komandu nevada anglis, bet izlasē bāž savas pabiras, jo statuss neļauj ņemt normālu treneri.

  -3 [+] [-]

, 2022-12-11 13:23, pirms 2 gadiem
KOmanda izlido ar lielu bļīkšķi bet treneris ir lepns par puišiem, Maroka var būt lepni, bet ne jau Anglija , tas priekš viņiem ir LIELS FIASKO..

  -2 [+] [-]

, 2022-12-11 13:55, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: KOmanda izlido ar lielu bļīkšķi bet treneris ir lepns par puišiem, Maroka var būt lepni, bet ne jau Anglija , tas priekš viņiem ir LIELS FIASKO..
Fiasko būtu, ja būtu pagrūduši grupu! Pret frančiem nemaz neko citu negaidīju, bet negaidīju arī to ka franči uzvarēs pastaigājoties, reāli atpūtas režīmā aizgāja uz pusfinālu. Vajag labāku motivatoru, ārpus salām kas prot izmantot potenciālu, bet paši angļi jau negrib.

  -1 [+] [-]

, 2022-12-11 13:55, pirms 2 gadiem
KDubriks rakstīja: Vajadzētu vienreiz normālu treneri, nevis epl atkritumus. Šitas izmainīja komandu, tik pats ir pajolis. Nevienu lielo komandu nevada anglis, bet izlasē bāž savas pabiras, jo statuss neļauj ņemt normālu treneri.
Eriksons bija labs.

  +4 [+] [-]

, 2022-12-11 14:09, pirms 2 gadiem
Angļiem tāds liktenis, būt labiem, bet kausus paceļ citi ☹️

  +3 [+] [-]

, 2022-12-11 14:23, pirms 2 gadiem
KDubriks rakstīja: Fiasko būtu, ja būtu pagrūduši grupu! Pret frančiem nemaz neko citu negaidīju, bet negaidīju arī to ka franči uzvarēs pastaigājoties, reāli atpūtas režīmā aizgāja uz pusfinālu. Vajag labāku motivatoru, ārpus salām kas prot izmantot potenciālu, bet paši angļi jau negrib.
Jā, tev no futbola maza saprašana..
Angļiem, fiasko vienmēr būs , ja neuzvar finālturnīru..

  -1 [+] [-]

, 2022-12-11 14:33, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Jā, tev no futbola maza saprašana..
Angļiem, fiasko vienmēr būs , ja neuzvar finālturnīru..
Tev smaga galva cik esmu novērojis, visa turnīra garumā pie tam! Visām, izņemot vienu izlasi šīs turnīrs būs fiasko. Ja tu esi tāds pats cirvis kā Nevils vai tas blatnijs īrs, tad jā, angļiem katrs turnīrs ir fiasko pēc jūsu ieskatiem.

  -2 [+] [-]

, 2022-12-11 14:41, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Jā, tev no futbola maza saprašana..
Angļiem, fiasko vienmēr būs , ja neuzvar finālturnīru..
ar ko tad angļi tādi īpaši ? varbūt viņi ir vairākkārtēji pasaules un eiropas čempioni, kuriem jebkurš cits rezultāts, nekā pasaules čempioni, neko nenozīmē ?? kā saka - augstāk par savu pakaļu neuzlēksi !
p.s. starp citu, man šī Anglijas izlase patika.

     [+] [-]

, 2022-12-11 14:58, pirms 2 gadiem
Protams, ka pārliecināts, jo mācījies no LEĢENDĀM!!!...Regbija leģendām

https://twitter.com/BeWarmers/statu...

  +1 [+] [-]

, 2022-12-11 16:18, pirms 2 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Eriksons bija labs.
Ar dāmām? Ko vinnēja???

     [+] [-]

, 2022-12-11 16:20, pirms 2 gadiem
filguds rakstīja: ar ko tad angļi tādi īpaši ? varbūt viņi ir vairākkārtēji pasaules un eiropas čempioni, kuriem jebkurš cits rezultāts, nekā pasaules čempioni, neko nenozīmē ?? kā saka - augstāk par savu pakaļu neuzlēksi !
p.s. starp citu, man šī Anglijas izlase patika.
Jā, vienmēr vadošā komanda visos turnīros!!! Anglijā nepastāv otrās vietas, ir tikai tir, kas kausu vinnē!!!

     [+] [-]

, 2022-12-11 16:50, pirms 2 gadiem
balts rakstīja: Ar dāmām? Ko vinnēja???
EČ un PK sasniedza ceturtdaļfinālus. Sautgeits arī iespējis pietiekami daudz. Patika tieši Eriksona pieeja, kas bija pilnīgi diametrāla vecajiem angļu klauniem.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-11 17:07, pirms 2 gadiem
..ieliks Tuhelu par treneri, pacels Eiropas kausu. ja ne, turpinās būs labi, bet ne tik labi, lai uzvarētu finālos.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-11 17:26, pirms 2 gadiem
Arī lieliem meistariem šad tad sanāk kļūdīties. Franči labāk izmantoja savas iespējas. Domāju, ka Sautgeitam ir jāpaliek, ir atradis kopēju valodu ar spēlētājiem un izveidojis labu ķīmiju no MU, MC, Liver u.c. sancenšu komandu spēlētājiem, pirms gadiem 15-20 atpakaļ pat nebūtu iedomājami, ka MU un Liverpūles spēlētāji pusdienās var sēdēt pie viena galda (šo faktu bija minējis G. Nevils). Toties tagad tīri labi visi satiek kopā un spēj pārkāpt tam pāri, kas arī nes rezultātu. Agrāk vai vēlāk Anglijas izlase kaut ko izcīnīs, jo nevar taču neveikties visu laiku. Cerams, ka kausu nepacels Argentīna, tā simulēšana besij ārā un vēl tā klauna Paredesa izgājiens pret Holandi, cerams karma atnāks atpakaļ.

     [+] [-]

, 2022-12-11 18:27, pirms 2 gadiem
Blondais6 rakstīja: Angļiem viss priekšā komanda būs nobriedušāka un Eiropas čempī beidzot pacels kausu!
Pajols, Anglijai nomainīsies 2 paaudzes un neko nedabūs