Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Publiskots Spānijas izlases sastāvs: uz Kataru nedosies Ramoss un de Heja

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Publiskots Spānijas izlases sastāvs: uz Kataru nedosies Ramoss un de Heja
Luiss Enrike. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola valstsvienības galvenais treneris Luiss Enrike šodien nosaucis savas vadītās komandas sastāvu novembra izskaņā gaidāmajam FIFA Pasaules kausa finālturnīram Katarā.

No skaļākajiem vārdiem, kuri nav iekļauti pieteikumā jāmin Mančestras "United" vārtsargs Dāvids de Heja un ilggadējais Spānijas valstsvienības kapteinis Serhio Ramoss, kurš šosezon aizsarga funkcijas pilda Parīzes "Saint-Germain" komandā.

Visticamāk, ka pirmā vārtsarga pozīciju (līdzīgi kā 2021. gada Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā) ieņems Bilbao "Athletic" cietokšņa sargātājs Unajs Simons.

No jaunās paaudzes futbolistiem jāatzīmē 21 gadu vecā "Barcelona" aizsarga Ērika Garsijas, 22 gadus vecā "Valencia" aizsarga Hugo Gvijamona, 18 gadus vecā "Barcelona" pussarga Gavi un viņa 19 gadus vecā komandas biedra Pedri, kā arī 20 gadus veco uzbrucēju Jeremija Pino ("Villarreal"), Ansu Fati ("Barcelona") un Niko Viljamsa (Bilbao "Athletic") iekļaušana sastāvā. Viņiem šis būs pirmais Pasaules kausa finālturnīrs.

Enrike komentēja šosezon no savainojumiem cietušā Fati iekļaušanu: "Man līdz pat sastāva apstiprināšanas pēdējai sekundei bija šaubas par to, vai Fati iekļaut sastāvā, situācija nav viennozīmīga. Tomēr mēs liekam uz likmi, ka viņš būs mums noderīgs."

Spāņi, kuriem 17. novembrī gaidāma pārbaudes spēle pret Jordāniju, finālturnīrā cīnīsies E grupā pret Kostariku (23. novembrī), Vāciju (27.11.) un Japānu (01.12.).

Izmantotie avoti:
https://rfef.es/es/noticias/oficial...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

  +1 [+] [-]

, 2022-11-11 14:57, pirms 2 gadiem
No grupas izkļūs, bet šajā PK nav lielas cerības uz ko augstu. Pēc 4 gadiem jau ar jaunajiem varēs sisties par medaļām

  +1 [+] [-]

, 2022-11-11 15:00, pirms 2 gadiem
Dīvaini, kāpēc De Hea nepaņēma, tik daudz velk ManU..

     [+] [-]

, 2022-11-11 15:23, pirms 2 gadiem
Es vnk nesaprotu, ka var nepanemt labako spanu GK kaut vai ka otro nr., ja neiederas taktiskaja zimejuma. Un tapat ari Ramosu, kurs ir ists lideris un ar savu pieredzi butu palidzejis. Skiet no visam izlasem spanu sastava izvele ir visneizprotamaka.
Uz papira izskatas viena no vajakajam spanu izlasem ilga laika posma, tapec japiekrit parejiem, ka uz neko augstu isti temet nevar, vismaz teoretiski.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-11 15:25, pirms 2 gadiem
Barsas treneris velk savējos. Divkosis un melis attiecībā pret Ramosu. Vnk nerēķinās ar viņu, tā arī pateiktu nē pirms euro muldēja par traumām un spēļu praksi. De Hea neiekļaut un Kepu ar un vieta ņemt viduvēju EPL klubu vārtsargus arī kronis. De Heja daudzus gadus bija rezerves gk tāpēc nebojātu mikroklimatu. Ja kas notiks Simonam varēs vārtos likt zalknabjus. Protams tie nav vienīgie kuri nepelnīti nav iekļauti.

     [+] [-]

, 2022-11-11 15:26, pirms 2 gadiem
keksss rakstīja: Es vnk nesaprotu, ka var nepanemt labako spanu GK kaut vai ka otro nr., ja neiederas taktiskaja zimejuma. Un tapat ari Ramosu, kurs ir ists lideris un ar savu pieredzi butu palidzejis. Skiet no visam izlasem spanu sastava izvele ir visneizprotamaka.
Uz papira izskatas viena no vajakajam spanu izlasem ilga laika posma, tapec japiekrit parejiem, ka uz neko augstu isti temet nevar, vismaz teoretiski.
Pilnībā piekrītu nesaprotu kāpec nepaņēma?! Pelnijuši jau bija

     [+] [-]

, 2022-11-11 15:29, pirms 2 gadiem
De Hea nebija pat 45 spēlētāju paplašinātajā saraksta kas bija jāiesniedz pirms tam, bija citi 5 vārtsargi. Tāpēc es jau zināju pirms kāda laika ka viņa noteikti nebūs galā sastāvā.

     [+] [-]

, 2022-11-11 15:33, pirms 2 gadiem
Braitonas GK gan iekļāva, bet DDG neiekļāva, ta nu gan.. Labi, varēs vismaz klubam koncentrēties.

     [+] [-]

, 2022-11-11 16:29, pirms 2 gadiem
Galīgi saspiedies. Jau Simons ir baigais širminieks, no kura visu var sagaidīt, tie pārējie divi vispār viduvējības, cik redzētas viņu spēles EPL. Droši vien kaut kāds konflikts, jo no sportiskā viedokļa loģikas nav nekādas.

     [+] [-]

, 2022-11-11 16:33, pirms 2 gadiem
Te jau bez pārsteigumiem,jo treneris Enrike.
Ņem visus kam sakars ar Barcu un pārējos savējos jau gadiem ilgi īsti neskatoties uz formām utt.
Ramos ar atvadu turnīiru,Načo(pat nebija lielajā),Thiago,Aspas,Borja,Moreno
Lielākais wtf ārpus DDH ir Ramosa netikšana,bet Garcia tiek

  -1 [+] [-]

, 2022-11-11 17:56, pirms 2 gadiem
Cik reizes šoreiz Morata neiesitīs augsta xG momentus?

     [+] [-]

, 2022-11-11 23:25, pirms 2 gadiem
Real Madrid pienesums izlasei nekāds.