Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Pelē veikta operācija, lai atbrīvotos no audzēja

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pelē veikta operācija, lai atbrīvotos no audzēja
Pelē. Foto: AP/Scanpix

80 gadus vecajai Brazīlijas un pasaules futbola leģendai Pelē veikta operācija, jo viņa resnajā zarnā tika atklāts audzējs. Izcilais uzbrucējs paudis, ka pēc notikušā ir noskaņots optimistiski.

Iepriekš parādījās ziņas, ka Pelē jau nedēļu atrodas mediķu aprūpē, tāpēc pirmdien izcilais brazīlietis nāca klajā ar paziņojumu savos sociālajos tīklos. "Par laimi esmu pieradis svinēt lielas uzvaras kopā ar jums. Šo maču sagaidīju ar smaidu sejā, ar optimismu un prieku pret dzīvošanu," rakstīja trīskārtējais Pasaules kausa ieguvējs Pelē. Pagājušajā nedēļā veiktajās pārbaudēs viņam tika atklāts audzējs.

Brazīlijas visu laiku labākais vārtu guvējs un viens no tikai četriem futbolistiem, kuriem izdevies gūt vārtus četros Pasaules kausos, atrodams arī Ginesa pasaules rekordu grāmatā. Pelē karjeras laikā 1363 spēlēs guvis 1279 vārtus. Valstsvienības rindās viņš 91 spēlē izcēlies 77 reizes.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...