Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Deivīss izlaidīs tuvākos "Bayern" mačus, bet dalība Pasaules kausā nav apdraudēta

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Deivīss izlaidīs tuvākos "Bayern" mačus, bet dalība Pasaules kausā nav apdraudēta
Alfonso Deivīss. Foto: imago images/Sven Simon/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas titulētākais klubs Minhenes "Bayern" paziņojis, ka reaktīvais aizsargs Alfonso Deivīss līdz ziemas pauzei vairs nespēlēs. Taču doties uz Pasaules kausu un pārstāvēt Kanādu viņš būs gatavs.

Sestdien Minhenes "Bayern" guva ceturto uzvaru pēc kārtas Bundeslīgas ietvaros, izbraukumā ar 3:2 pieveicot Berlīnes "Hertha". Kreisās malas aizsargs Alfonso Deivīss laukumā devās starta sastāvā, bet 64. minūtē savainojuma dēļ tika nomainīts.

"Bayern" paziņojusi, ka Deivīss sastiepis hamstringu un savainojuma dēļ izlaidīs divas atlikušās spēles pirms ziemas pārtraukuma. Vienlaikus norādīts, ka 22 gadus vecā kanādieša dalība Pasaules kausā nav apdraudēta.

Kanāda Pasaules kausam kvalificējusies pirmo reizi kopš 1986. gada un spēlēs vienā grupā ar Beļģijas, Horvātijas un Marokas izlasēm.

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/en/news/2022/1...