Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Mesi: "Zinājām, ka būs sarežģīti, jo mums nebija daudz laika atpūsties"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mesi: "Zinājām, ka būs sarežģīti, jo mums nebija daudz laika atpūsties"
Lionels Mesi. Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa ceturtdaļfinālu sestdienas vakarā sasniedza Argentīnas izlase, kas sarežģītā cīņā ar 2:1 pieveica Austrāliju. Vārtus guvušais Lionels Mesi atzina, ka izjūt atvieglojumu.

Lionels Mesi pret Austrāliju aizvadīja tūkstošo spēli profesionālajā karjerā, un tieši viņa sitiens pirmajā puslaikā izvirzīja Argentīnas izlasi vadībā. Mesi ar deviņiem vārtiem ir visu laiku rezultatīvākais argentīnietis Pasaules kausā, apsteidzot Djego Maradonu.

"Esmu ļoti priecīgs, ka spērām vēl vienu soli tuvāk mērķa izpildīšanai. Bija sarežģīta spēle. Zinājām, ka tā būs, jo mums nebija daudz laika atpūsties. Zinājām, ka Austrālija spēlēs fizisku futbolu. Viņi bija ļoti, ļoti spēcīgi," stāstīja Mesi.

"Nē, patiešām ne," Mesi atzina, ka neatzīmēs tūkstošo maču. "Bija smaga, smaga spēle. Mums nebija daudz laika atpūtai, nebijām līdz galam atjaunojušies. Kad uzzinājām, ka jāspēlē trīs dienas pēc iepriekšējās spēles, teicām, ka tas ir trakums un ka nav pietiekami daudz laika atpūtai."

Ceturtdaļfinālā Argentīnu gaida duelis pret Nīderlandi. "Viņi nespēlē tik skaistu futbolu kā iepriekšējās Nīderlandes izlases, taču – viņiem ir spēcīgās puses. Un arī mīnusi, ko centīsimies izmantot. Būs skaista spēle ar divām vēsturiskām izlasēm," teica Argentīnas galvenais treneris Lionels Skaloni.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/argenti...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-12-04 13:37, pirms gada
Manuprāt rezultatīvākais argentīnietis Pasaules kausā ir Batistuta

     [+] [-]

, 2022-12-04 13:51, pirms gada
Zigis200 rakstīja: Manuprāt rezultatīvākais argentīnietis Pasaules kausā ir Batistuta
Tieši tā - Batigols, ka viņu sauca, trijos PK ir guvis 10 vārtus. Šo faktu arī komentētāji mačā pieminēja. Bet nu Mesi ir 1 līdz 3 spēles, lai to labotu