Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Brazīlija traumu dēļ paliek bez Žezusa un Teleša

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Brazīlija traumu dēļ paliek bez Žezusa un Teleša
Gabriels Žezuss. Foto: Zumapress/Scanpix

Brazīlijas futbola izlasei 2022. gada Pasaules kausa finālturnīra traumu dēļ vairs nepalīdzēs Gabriels Žezuss un Alekss Telešs, sociālajā tīklā ''Twitter'' informē futbola žurnālists Fabricio Romāno.

Divu futbolistu zaudējumu piedzīvojusi viena no Pasaules kausa favorītēm Brazīlija, ziņo futbola žurnālists Fabricio Romāno. Tai šajā turnīrā vairs nevarēs palīdzēt Gabriels Žezuss un Alekss Telešs.

Žezusam liegs turpināt dalību finālturnīrā sāpes kājā. Sagaidāms, ka viņš Londonas ''Arsenal'' sastāvā varētu atgriezties janvārī. Premjerlīgā viņa pārstāvētā komanda šobrīd ir līdere. Tikmēr Telešs noslēdzošajā apakšgrupas spēlē pret Kamerūnu iedzīvojās savainojumā un tieši tas viņam liegs turpināt turnīru.

Jāpiebilst, ka pirmajā spēlē pret Serbiju potītes traumā iedzīvojās Brazīlijas līderis Neimārs, taču tika ziņots, ka pēc grupu turnīra beigām viņš varētu atgriezties ierindā. Brazīlija izcīnīja uzvaras pirmajās divās apakšgrupas spēlēs pret Serbiju un Šveici, vēlāk piekāpjoties Kamerūnai.

Tas gan neliedza izcīnīt pirmo vietu G grupā. Astotdaļfinālā tā spēkosies pret H grupas otrās vietas ieguvēju Dienvidkoreju.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

  -2 [+] [-]

, 2022-12-03 13:48, pirms 2 gadiem
Un pašas galvenās zvaigznes Neimāra!

     [+] [-]

, 2022-12-03 17:02, pirms 2 gadiem
Neimārs būs