Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Favorīti ir Brazīlija, Argentīna, Vācija un Nīderlande"

Mourinju: "Favorīti ir Brazīlija, Argentīna, Vācija un Nīderlande"
Žuzē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Portugāļu futbola speciālists Žuzē Mourinju atzinis, ka labprāt redzētu pusfinālā kādu no nosacītajiem pastarīšiem, nevis favorītus. Par galvenajiem pretendentiem uz uzvaru turnīrā Londonas "Chelsea" treneris nosaucis Brazīlijas, Argentīnas, Vācijas un Nīderlandes futbolistus.

Londonas "Chelsea" galvenais treneris Žuzē Mourinju nosauca savus favorītus Pasaules kausa izcīņā: "Pusfināls ar Brazīlijas, Argentīnas, Vācijas un Nīderlandes dalību būtu pilnībā normāls."

"Augstākā līmeņa futbolisti ir tie, kas spēj vislabāk tikt galā ar saspringtām situācijām. Tieši tāpēc Vācija vienmēr sasniedz turnīru pēdējās kārtas, un arī Argentīna ar Brazīliju ir labāko četriniekā vai pat finālā. Iemesls ir futbolistu individuālais talants," iemeslus favorītu statusam skaidroja Mourinju.

"Es gan vēlētos redzēt kaut ko neparastu – to, ka pusfinālā iekļūtu kāds no labi spēlējošajiem pastarīšiem. Viņiem ir lielisks komandas gars, un es labprāt redzētu, kā kāda no šīm izlasēm pārtrauc lielo valstu dominanci un sasniedz vismaz pusfinālu," piebilda Mourinju.

Izmantotie resursi:
Eurosport.com - Sports News | Sports Scores |...

  +1 [+] [-]

, 2014-06-30 20:13, pirms 10 gadiem
You don't say

  +2 [+] [-]

, 2014-06-30 23:18, pirms 10 gadiem
neko jaunu nepateica!

     [+] [-]

, 2014-06-30 23:55, pirms 10 gadiem
Visa WC laikā šis jau ir kāds 4. Mourinjū publicētais viedoklis iekš sc.com, gribētu dzirdēt Anceloti, Gvardiolas un Rodžersa viedokļus.

  -1 [+] [-]

, 2014-07-01 09:20, pirms 10 gadiem
Cik atceros, pirms PČ Maurs minēja, ka viņa favorīti ir Anglija un Portugāle

  -1 [+] [-]

, 2014-07-01 10:34, pirms 10 gadiem
Burningman rakstīja: Cik atceros, pirms PČ Maurs minēja, ka viņa favorīti ir Anglija un Portugāle
Tas ir abas izlases, kas vinam piedavaja trenera darbu pagatne, abas komandas vinam ir ipasas un vins gribeja lai uzvar tas.