Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Savainotais Anglijas izlases uzbrucējs Rodrigess izlaidīs Pasaules kausu

Agris Suveizda

Savainotais Anglijas izlases uzbrucējs Rodrigess izlaidīs Pasaules kausu
Džejs Rodrigess savainojumu guva piektajā aprīlī pret Mančestras "City" (1:4)
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas futbola klubs "Southampton" savā mājaslapā paziņojis, ka komandas uzbrukuma līderim Džejam Rodrigesam ir konstatēts priekšējo krustenisko saišu plīsums. 24 gadus vecais uzbrucējs izlaidīs sešus mēnešus, tādējādi zaudējot cerības doties uz Pasaules kausa izcīņu Brazīlijā.

"Rodrigesam jau ir veiktas pārbaudes, un viņš ir ticies ar ceļgala operāciju speciālistu. Drīzumā viņam tiks veikta operācija," teikts kluba paziņojumā. "Džejs, saprotams, ir vīlies, bet ir noskaņots pēc iespējas ātrāk atgriezties laukumā. Tiks izdarīts viss, lai viņš atlabtu un nodrošinātu ātru atgūšanos," sacīja "Southampton" direktors Leslijs Rīds.

"Džejs lūdza nodot pateicību ikvienam, kurš pēdējo 48 stundu laikā kopš viņa savainojuma ir izrādījis raizes un izteicis līdzjūtību. Visi klubā vēl Džejam labu, un mēs kopā ar ģimeni atbalstīsim viņu, lai nodrošinātu, ka starptautiskā karjera viņa nākotnē spēlētu lielu lomu," Rīds turpināja.

Spāņu izcelsmes angļu uzbrucējs Džejs Rodrigess karjeru sāka "Burnley", kā labā pēdējās divās sezonās "Championship" 79 spēlēs guva 29 vārtus. 2012. gadā viņu par 8.7 miljoniem eiro nopirka "Southampton", un Rodrigess pirmajā sezonā 35 mačos guva sešus vārtus. Šosezon Rodrigesa kontā ir 15 vārti 33 spēlēs. Tikpat vārtu ir guvis arī Veins Rūnijs un Serhio Agvero, bet vairāk ir tikai Luisam Svaresam (29), Danielam Staridžam (20) un Jajam Turē (18).

Anglijas izlasē Rodrigess debitēja 15. novembrī, kad aizvadīja 57 minūtes zaudējumā pret Čīli (0:2). Četras dienas vēlāk Rodrigess palika rezervē pret Vāciju (0:1). Viens no "Southampton" līderiem tika izsaukts arī uz iepriekšējo draudzības spēli, kurā angļi ar 1:0 pieveica dāņus. Rodrigess šajā mačā palika rezervē. Pasaules kausa izcīņā Anglija spēlēs vienā grupā ar Urugvaju, Kostariku un Itāliju.

Izmantotie resursi:
Official Website of Saints – Southampton FC...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-04-08 12:53, pirms 10 gadiem
Kili rakstīja: Tāpat viņam nebūtu cerību tikt sastāvā.

Staridžs,Sterlings,Welbeks,Rūnījs viņam priekšā + Walcott
Feo arī izlaidīs

  -1 [+] [-]

, 2014-04-08 12:57, pirms 10 gadiem
Kili rakstīja: Staridžs,Sterlings,Welbeks,Rūnījs viņam priekšā + Walcott
Njā, nekas spīdošs viņiem tur priekšā nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-08 13:03, pirms 10 gadiem
Kili rakstīja: Teo?

Nu tad angļiem nav cerību. Nāves grupa pārvērtās par divu dūžu cīņu - Itālijas un Urugvajas(Suaress,Kavani,Forlans)
Viņiem pirmkārt cerības manuprāt nav, jo Hodžsons ir galvenais treneris, arhaiska domāšana

  +1 [+] [-]

, 2014-04-08 13:44, pirms 10 gadiem
Žēl, šī viņam bija lieliska sezona.

     [+] [-]

, 2014-04-08 15:23, pirms 10 gadiem
kasagrande rakstīja: Njā, nekas spīdošs viņiem tur priekšā nav.
jācer uz to, ka STaridžs ar Rūniju būs tikpat rezultatīvi kā BPL