Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Agvero sapratīs, ja viņu novembrī vairs neaicinās uz Argentīnas izlasi

Rolands Eliņš

Agvero sapratīs, ja viņu novembrī vairs neaicinās uz Argentīnas izlasi
Serhio Agvero
Foto:AFP/Scanpix

Argentīniešu uzbrucējs Serhio Agvero pēc sāpīga zaudējuma Paragvajai atzinis, ka neuzskatīs neizsaukšanu uz izlasi par apvainojumu, bet gan gluži loģisku trenera rīcību.

Argentīnas izlase šonakt savā laukumā ar 0:1 zaudēja Paragvajai un noslīdēja uz piekto vietu kvalifikācijas grupā. Šāda pozīcija vairs negarantē nokļūšanu uz 2018. gada Pasaules kausa finālturnīru, turklāt Argentīna nav uzvarējusi jau trīs spēlēs pēc kārtas. Krietnu kritikas devu izpelnījies tieši Mančestras “City” līderis Serhio Agvero, kurš šajā kvalifikācijas ciklā tā arī nav guvis vārtus, bet pret Paragvaju nerealizēja 11 metru soda sitienu.

“Vai būšu pārsteigts, ja uz nākamajām spēlēm mani vairs neizsauks uz Argentīnas izlasi?” tika vaicāts Agvero. “Nē, nebūšu, jo šobrīd nepaveicu savu darbu tā, kā vajadzētu. Ja nebūšu Argentīnas izlases kandidātu lokā novembra spēlēs, es to uztveršu ar sapratni un labākajā veidā.”

Sestajā novembrī Argentīnu sagaida īpaši principiālā spēle pret grupas līderi Brazīliju, kamēr 15. datumā sekos mačs pret Kolumbiju. Marta sākumā atlases cikls tiks atsākts pret Čīli, kas pagaidām ir tikai divus punktus aiz Argentīnas un parocīgās pozīcijās to apsteigt.

Savukārt Mančestras “City” rindās Agvero šosezon piecās Premjerlīgas spēlēs guvis piecus vārtus, bet Čempionu līgā paspējis sasist jau sešus vārtus trīs spēlēs.

Izmantotie resursi:
Aguero ready to be dropped by Argentina

  +1 [+] [-]

, 2016-10-12 13:58, pirms 8 gadiem
Bez Messi ir kā ir... Neviena spēle Argentīnai vēl nav uzvarēta kopš Messi nav sastāvā

  +2 [+] [-]

, 2016-10-12 14:32, pirms 8 gadiem
Kaut kas tur nav kārtībā, Argentīnai ir tik daudz talanti un augstākā kaluma spēlētāji. Tas tik vien pierāda, ka visi labākie vienā komandā nenozīmē labu komandu. Profilakses pēc vajadzētu atstāt kādu zvaigzni uz beņķa.

     [+] [-]

, 2016-10-12 15:50, pirms 8 gadiem
Vnk nepaveicaas vakar. Speelee jau labi, ari bez Messi.