Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

"Bayern" futbolistiem Noieram un Goreckam Vācijas izlasē pozitīvas kovida analīzes

Agris Suveizda

"Bayern" futbolistiem Noieram un Goreckam Vācijas izlasē pozitīvas kovida analīzes
Manuels Noiers. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Vācijas Futbola savienība pavēstījusi, ka Minhenes "Bayern" spēlētājiem Manuelam Noieram un Leonam Goreckam šorīt atklāta inficēšanās ar kovidu.

Abi spēlētāji ir izolēti no komandas un pametīs izlases viesnīcu. Tā kā pozitīvas analīzes bijušas arī kādai personai viena no spēlētāju privātajā lokā, medicīnas štābs nolēma veikt ātrās pārbaudes visai komandai. Noiera vietā izsaukts "Hoffenheim" vārtsargs Olivers Baumans, bet Goreckas vietā - "Wolfsburg" pussargs Maksimiliāns Ārnolds, kurš izlasē aizvadījis trīs spēles.

36 gadus vecais Noiers ir izlases pirmais numurs, valstsvienībā aizvadījis 113 spēles un jūnijā vārtus sargāja visos četros Nāciju līgas mačos. 27 gadus vecais Gorecka izlasē aizvadījis 44 spēles un guvis 14 vārtus, bet jūnijā pussargs piedalījās trijos mačos, divus no tiem sākot pamatsastāvā. Baumans izlasē vēl nav debitējis, taču sešās spēlēs, ieskaitot visus jūnija mačus, bijis rezervē. Jūnijā vārtsargu līniju veidoja Noiers, Kevins Traps (Frankfures "Eintracht", sešas spēles izlasē) un Baumans, bet šomēnes Baumana vietā izlasē atgriezās Marks Andrē ter Stēgens, kuram izlasē ir 28 spēles.

Vācija iepriekšējā spēlē ar 5:2 sakāva Itāliju, pārtraucot četru neizšķirtu sēriju, un ar sešiem punktiem četrās spēlēs ieņem otro vietu Nāciju līgas grupā. Piektdien Vācija uzņems grupas negaidīto līderi Ungāriju, kurai ir septiņi punkti, bet pirmdien viesosies pie Anglijas, kura ar diviem punktiem ir pēdējā vietā. Trešā ar pieciem punktiem ir Itālija. Vienīgi grupas uzvarētāja iekļūs Nāciju līgas finālturnīrā.

UEFA Nāciju līgas spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.dfb.de/en/news/detail/n...
https://twitter.com/DFB_Team/status...

     [+] [-]

, 2022-09-22 12:35, pirms 2 gadiem
Vai tad tā saucamā Pandēmija vēl nav beigusies?🤔
Baidens tak nupat pateica, ka Game Over... 😂