Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovs vīlies, Rudņeva "Lech" gaidāmas pārmaiņas

Andris Liepa
Andris Liepa

Lukjanovs vīlies, Rudņeva "Lech" gaidāmas pārmaiņas
Ivans Lukjanovs
Foto: http://lechia.pl

Gdaņskas „Lechia” futbolists Ivans Lukjanovs pēc sezonas noslēguma Polijā izteicis vilšanos, ka viņa pārstāvētā komanda, zaudējot pēdējās divās kārtās, izsējusi visu, ko centīgi krājusi sezonas garumā. Tikmēr visdrīzāk lielas pārmaiņas gaidāmas Artjoma Rudņeva pārstāvētajā Poznaņas „Lech”.

Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana Gdaņskas „Lechia” līdz pat pēdējai kārtai pretendēja uz kvalificēšanos Eirokausiem, tātad labāko četrinieku, taču pēdējā kārtā iznāca zaudējums ar 1:2 (7. minūtē „Lechia” pirmā izvirzījās vadībā) un atkāpšanās uz 8. vietu. Lukjanovs poļu medijiem sacīja: „Pēc gūtajiem vārtiem pārstājām spēlēt, nesaprotu kāpēc. 1. puslaikā vēl kontrolējām mača gaitu un pārtraukumā ģērbtuvē gāja karsti, lai neviens neatslābtu. Un tomēr 2. puslaikā tā notika. Nokrišana no 5. uz 8. vietu? Tā ir drāma, īsta drāma. Pēdējās divās spēlēs sabojājām visu, par ko tik ļoti cīnījāmies cauru sezonu. Paša sniegums šosezon? Priecājos, ka vispār varēju spēlēt, jo, kā zināms, sezonas pārtraukumā biju lazaretē un vēlāk sāku treniņprocesu. Optimālās formas sasniegšana prasīja ilgāku laiku, taču pēdējās 5-6 spēlēs, domāju, to sasniedzu. Sezonas laikā spēlēju gan kā centra uzbrucējs, gan kā malējais pussargs/uzbrucējs – pašam labāk patīk tā otrā pozīcija.” Jāpiebilst, ka sezonas pēdējā mačā Lukjanovs izpildīja ceturto rezultatīvo piespēli, šajā rādītājā iespraucoties starp 20 līgas labākajiem piespēlētājiem.

Tikmēr viens no Artjoma Rudņeva komandas biedriem Semirs Stiličs (Bosnijas un Hercegovinas izlases dalībnieks) paziņojis, ka vēlētos pāriet uz spēcīgāku līgu un paredz, ka pēc „Lech” nekvalificēšanās Eirokausiem līdzīgu ceļu varētu iet arī citi Poznaņas komandas futbolisti: „Godīgi sakot, labprāt pamestu „Lech”. Esmu šajā klubā jau trīs gadus un no attīstības viedokļa būtu vērtīgi pāriet uz spēcīgāku līgu. Ja šajā līgā jau esi uzvarējis, tad rodas sāta sajūta. Par šīs sezonas rezultātiem gan neviens nav apmierināts, jo netikām Eirokausos. Tā kā „Lech” nespēlēs Eiropā, domāju, ka pārdos ne tikai mani, bet arī dažus citus spēlētājus, lai segtu finanšu tēriņus.” Vai arī Rudņevu? Starp citu, Artjoms iekļuvis sportowefakty.pl pēdējās kārtas simboliskajā vienpadsmitniekā.

Par rezultatīvāko spēlētāju Polijas čempionātā šosezon kļuva 36 gadus vecais Bjalistokas „Jagiellonia” uzbrucējs Tomašs Frankovskis. Viņam tas izdevās jau ceturto reizi, bet iepriekšējās trīs bija krietni agrāk – 1998./99., 2000./01. un 2004./05. gada sezonā. Frankovskis: „Godīgi sakot, neplānoju kārtējo reizi kļūt par rezultatīvāko, jo sezonu iespaidīgi sāka Artjoms Rudņevs un Andžejs Ņedzeļans. Man mērķis bija gūt 10 vārtus.” Galarezultātā Frankovskis iesita 14, kamēr mūsu Rudņevs – 11.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl

 +14 [+] [-]

, 2011-05-31 10:56, pirms 13 gadiem
Bundesliga Rudneva ista vieta!

  -1 [+] [-]

, 2011-05-31 11:03, pirms 13 gadiem
ChristianDK rakstīja: Bundesliga Rudneva ista vieta!
bet ne TOP klubs

 +13 [+] [-]

, 2011-05-31 11:19, pirms 13 gadiem
ChristianDK rakstīja: Bundesliga Rudneva ista vieta!
fig viņu zin,domāju ka viņam labāk derētu uzbrūkošā tipa futbols kā Spānijā vai Anglijā

  +2 [+] [-]

, 2011-05-31 11:28, pirms 13 gadiem
Mr.Burns rakstīja: fig viņu zin,domāju ka viņam labāk derētu uzbrūkošā tipa futbols kā Spānijā vai Anglijā
Anglijas futbols diez vai. par Spaaniju, Portugaali vareetu domaat. Vaacija, Holande arii vareetu buut neslikti varianti.

  -2 [+] [-]

, 2011-05-31 11:36, pirms 13 gadiem
marks73 rakstīja: bet ne TOP klubs
otra piecinieka materials vins to4 ir,Koln,Hofenhaim varbut wolfsburg

  +8 [+] [-]

, 2011-05-31 11:46, pirms 13 gadiem
Uz Hamburgu

     [+] [-]

, 2011-05-31 12:22, pirms 13 gadiem
kaut kā palaidu garām, kā Rudņevam gāja draudzības spēlē ar Dortmundi, pirms dažām nedēļām? Varbūt aizāķējās izlūku pierakstu kladēs?

  +5 [+] [-]

, 2011-05-31 12:49, pirms 13 gadiem
76 rakstīja: kaut kā palaidu garām, kā Rudņevam gāja draudzības spēlē ar Dortmundi, pirms dažām nedēļām? Varbūt aizāķējās izlūku pierakstu kladēs?
nespēlēja

  +1 [+] [-]

, 2011-05-31 23:05, pirms 13 gadiem
Noteikti liela daļa spēlētāju pametīs Lech, bet nu nevar zināt, ko darīs pats Rudņevs. Neapšaubāmi interese par viņu būs, bet pats jau redz vēl nesen izteicās, ka Poznaņā jūtas labi, fani ir lieliski un neplāno nekur doties... Varbūt tagad būs domas mainījis pēc sezonas beigām. To redzēsim. Katrā ziņā būs interesanti.

Kas zina, varbūt kāds klubs no citas līgas būs acis uzmetis arī Lukjanovam, jo, atklāti sakot, arī viņam šī bija ļoti laba sezona. Aiz Rudņeva muguras dažkārt atstājam Ivanu ēnā, bet nu viņam patiesi šī bija laba sezona. Komandai arī, bet nu Lukjanovs tai ļoti palīdzēja. Reaktīvs, kreatīvs spēlētājs, kas labi dod piespēles un uz sezonas beigām vēl pats arī pamanījās gūt vārtus. Tā ka tas nebūtu nekas nereāls...