Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Blekpūlē Gorkšu atceras un slavē

Andris Liepa
Andris Liepa

Blekpūlē Gorkšu atceras un slavē
Kaspars Gorkšs vēl "Blackpool" krekliņā

Šodien Anglijas Čempionāta spēlē savā starpā tiksies Kaspara Gorkša pārstāvētais šī brīža klubs “QPR” un viņa bijusī vienība “Blackpool” (sākums 22:00). Diemžēl diez vai Kasparam būs iespēja uzspēlēt aci pret aci ar bijušajiem komandas biedriem. Taču Blekpūlē Gorkšu atceras un slavē. “Blackpool Gazette” publicējusi plašu materiālu par mūsu aizsargu.

Gorkša neveiksmju iemesli

Kā vēsta “Blackpool Gazette”, tad Gorkša karjeras pavērsiens pēc pārcelšanās uz “QPR” nav bijis tik ideāls, kā pats futbolists to vēlētos, un šodien Kaspars varētu nebūt pat pieteikto 16 spēlētāju skaitā, nemaz nerunājot par sākumsastāvu.

Gorkšs skaidro “Blackpool Gazette” iemeslus: “Man noteikti nepalīdzēja fakts, ka izlaidu lielāko daļu pirmssezonas spēļu. Mana “pirmssezona” sākās praktiski vienlaicīgi ar čempionāta sākumu. Taču kopumā fiziski šobrīd jūtos jau daudz labāk un ceru iekļūt sastāvā.”

Gorkšs joprojām jūt līdzi “Blackpool”

Lūgts novērtēt “Blackpool” šīs sezonas sekmes, Kaspars sacījis: “Neteikšu, ka esmu pārsteigts, kā Blekpūle sākusi šo čempionātu. Daži runāja, ka šosezon “Blackpool” varētu izkrist no Čempionāta. Taču Blekpūle starpsezonā iegādājās uzreiz 13 jaunus spēlētājus, pie tam palīdzēja arī šīs nemitīgās runas par izkrišanu – tas futbolistiem noņēma spiedienu, jo neviens neko no komandas negaidīja. Šādā situācijā spēlēt ir vieglāk, un es domāju, ka “Blackpool” atkal nosargās vietu Čempionātā.”

Gorkšs arī atzina, ka joprojām jūt līdzi Blekpūlei: “Kad viņi spēlēs pret mums, protams, nebūšu par “Blackpool”, taču vēlāk novēlu viņiem sekmes, un ceru redzēt daudzas blekpūliešu uzvaras.”

Greisons: “Būs jauki atkal redzēt Kasparu”

“Blackpool Gazette” palūdza izteikties arī “Blackpool” treneri Saimonu Greisonu, kurš sacīja: “Būs jauki atkal redzēt Kasparu. Redzēsim, vai viņš spēlēs, taču jebkurā gadījumā viņš mums daudz palīdzēja.” Greisons arī apgalvo, ka nav nekādu zemūdens akmeņu Gorkša pārejā uz “Blackpool” šīs dienas pretinieku nometni: “Vasarā es nopirku spēlētājus, kas veiksmīgi aizvieto aizgājušos. Vēlos uzsvērt – šodien nebūs runa par Kasparu, tā būs spēle starp “QPR” un “Blackpool”.”

Bērdžess: “Kaspars ir katra penija vērts”

“Blackpool” viens no vadošajiem uzbrucējiem Bens Bērdžess savulaik Blekpūlē bija Gorkša kaimiņš, tātad abi ir labi paziņas. Bērdžess: “Īpaši vēlos uzspēlēt pret Kasparu. Viņš mani treniņos sita (kicked me - angļu val.) neskaitāmas reizes un esmu pārliecināts, spēles laikā būtu tāpat. Domāju, ka Kaspars ir lielisks aizsargs. Tieši tāpēc “QPR” un daudzas citas komandas viņu gribēja un tieši tāpēc viņš pelna lielu naudu un iespējams, dzīvo mājā ar baseinu! Viņš ir pelnījis katru peniju, jo ir labs futbolists. Viņš ir smagi strādājis. Viņam bija grūti laiki Blekpūlē, kad netika pie spēlēšanas, taču pagājušajā sezonā tomēr pierādīja, cik labs spēlētājs ir, pie tam gan aizsardzībā, gan arī uzbrukumā.”

Izmantotie resursi:
blackpoolgazette.co.uk

  +2 [+] [-]

, 2008-09-30 13:10, pirms 16 gadiem
A taka normālam klubam vajadzēja pādot,tad padnoškas lika,laikam visur pasaulē tā ir no sākuma nodirš,un pēc tam slavē!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2008-09-30 13:52, pirms 16 gadiem
Njā, ieberzās ar visu to QPR, ne spēlēt tiek, nekā...

 +13 [+] [-]

, 2008-09-30 14:09, pirms 16 gadiem
Bija laiks kad Blackpool arī nelaida Kasparu laukumā, bet visi zinām kas notika pēc tam! Cerams ar QPR būs tā pat!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-09-30 15:01, pirms 16 gadiem
Esportists rakstīja: Bija laiks kad Blackpool arī nelaida Kasparu laukumā, bet visi zinām kas notika pēc tam! Cerams ar QPR būs tā pat!
cerams ka taa notiks.

  -3 [+] [-]

, 2008-09-30 15:08, pirms 16 gadiem
QPR tomēr nebija tas labākais variants. Mūsējais jau negāja maliņā sēdēt. Pazaudēs iemaņas un kam tad Rendžeri viņu pirka - soliņam?

  +2 [+] [-]

, 2008-09-30 15:17, pirms 16 gadiem
Vajadzēja palikt un pilnveidoties Blekpūlē!

  -2 [+] [-]

, 2008-09-30 15:30, pirms 16 gadiem
Tagd visi raksta ka nevajadzeja pariett uz QPR, bet kad vel Gorkšs speleja Blackpool visi gribeja lai vins atrak pariet uz QPR , es jus cilveki nesaprotu ko jus isti velaties.!!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-30 15:37, pirms 16 gadiem
Lukas rakstīja: Tagd visi raksta ka nevajadzeja pariett uz QPR, bet kad vel Gorkšs speleja Blackpool visi gribeja lai vins atrak pariet uz QPR , es jus cilveki nesaprotu ko jus isti velaties.!!!!
Ja pareizi atceros, tad QPR neteicās Kasparu regulāri atstāt uz soliņa, ja vispār pieteikt spēlei...

  +1 [+] [-]

, 2008-09-30 19:47, pirms 16 gadiem
galvenais,lai Kasparam nav kā Veprītim,ka sēž uz bankas,un aiziet,izaugsme sāk iet uz laju!!!

     [+] [-]

, 2008-10-01 13:11, pirms 16 gadiem
didzis112 rakstīja: Viņš mani treniņos sita neskaitāmas reizes un esmu pārliecināts, spēles laikā būtu tāpat
jā, sadists..