Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanovam un Morozam būs jauni treneri

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanovam un Morozam būs jauni treneri
Deniss Romanovs ar partneriem
Foto: slavia.cz

Divu Latvijas futbolistu Denisa Romanova un Viktora Moroza pārstāvētie klubi Prāgas "Slavia" un Sofijas "CSKA" šķīrušies no galvenajiem treneriem. Čehijas klubs jau atradis aizvietotāju, bet bulgāri vēl meklē.

Jau iepriekš ziņojām par Denisa Romanova pārstāvētās Prāgas "Slavia" komandas neveiksmēm vietējā čempionātā (trīs zaudējumi pēc kārtas), kas sadusmojušas gan kluba atbalstītājus, gan kluba vadību. Komanda, kura pirms sezonas sākuma tika uzskatīta par galveno pretendenti uz čempionu titulu, turnīra tabulā ieņem tikai astoto pozīciju, no ceturtās vietas atpaliekot jau desmit punktus. Tas viss nieka astoņas kārtas pirms čempionāta noslēguma.

Komandas galvenais treneris Karels Jarolims pēc vakardienas neveiksmes viesos pret Ostravas "Banik" (1:3) pieņēma lēmumu atstāt savu amatu (vērts pieminēt, ka pēc šīs spēles kluba vadība iesniedza protestu pret spēles tiesnešu darbību, uzskatot, ka viņi uz "Banik" vārtiem nav nozīmējuši nepārprotamu pendeli), lai arī kluba vadība bija gatava piedāvāt viņam iespēju nostrādāt līdz sezonas noslēgumam. Jarolima vietu ieņems Františeks Kipro, kurš līdz šim pildīja kluba skauta funkcijas.

Neveiksmes Čehijas čempionātā pamudinājušas kluba vadību par galveno mērķi uzstādīt veiksmīgu startu Čehijas kausa izcīņā, jo tā kļuvusi par reālāko iespēju nodrošinot vietu Eirokausos. Ceturtdaļfināla spēle pret mūžseno ienaidnieku Prāgas "Sparta" tiks aizvadīta jau ceturtdien. Pēdējā Prāgas kluba spēlē Romanovs nav piedalījies potītes savainojuma dēļ.

Tajā pašā laikā Joans Andone atkāpies no Sofijas "CSKA" galvenā trenera amata pēc neveiksmīgā gada starta Bulgārijas čempionātā. Gada pirmajos sešos mačos "CSKA" izcīnīja 11 punktus, tādējādi attālinoties no 1. vietas īpašnieces "Litex", līdz kurai nu ir astoņu punktu attālums. Andones vadībā Bulgārijas čempionātā pie spēles laika tā arī netika Latvijas futbolists Viktors Morozs. Ļoti iespējams, ka jau tuvākajās dienās Andone kļūs par cita Latvijas futbolista Edgara Gaurača treneri Bukarestes "Rapid" klubā.

Izmantotie resursi:
slavia.cz
cska.bg

     [+] [-]

, 2010-03-30 20:05, pirms 15 gadiem
Ceru komandam tagād būs vairāk uzvaru

     [+] [-]

, 2010-03-30 20:07, pirms 15 gadiem
NU moins.. Morozam tik treneri mainaas..

     [+] [-]

, 2010-03-30 20:20, pirms 15 gadiem
Morozam treneru maiņa tiešām nāca par sliktu un tagad vēl viena... savukārt domāju, ka Denisam šī ir vairāk kā iespēja, jo tā jau viņš ir progresējis neiedomājami gan kluba vadības, gan fanu acīs un jau praktiski izkonkurēja kluba LEĢENDU un SIMBOLU Vanjaku (kas nozīmē daudz), tāpēc jaunais treneris varētu nemaz neceremonēties ar pārējiem.

     [+] [-]

, 2010-03-30 22:48, pirms 15 gadiem
Atliek novēlēt tik vienu - lielu un veiksmīgu spēles laiku pie jaunajiem treneriem!

     [+] [-]

, 2010-03-30 23:11, pirms 15 gadiem
Ceru, ka jaunais CSKA treneris sapratīs, ka Morozam ir jāspēlē pamatā. Iepriekš viņš nekādus "sūdus" netaisīja un rādīja stabilu sniegumu