Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkša sedzamais Bā iesit ar roku, "Reading" atkal neuzvar

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gorkša sedzamais Bā iesit ar roku, "Reading" atkal neuzvar
Hatems ben Arfa (pa kreisi), Nikijs Šorijs un Kaspars Gorkšs
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Anglijas Premjerlīgas 6. kārtas spēlē Kaspara Gorkša pārstāvētā "Reading" komanda savā laukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 ar "Newcastle". Pēc garlaicīga 0:0 pirmajās 45 minūtēs 2. puslaiks izvērtās fantastisks un viss beidzās ar to, ka "Newcastle" uzbrucējs Demba Bā rezultātu izlīdzināja ar roku - 2:2.

"Reading" treneris Braiens Makdermots nolēma nemainīt centra aizsargu pāri, kas palīdzēja komandai Līgas kausā izsist QPR (3:2), proti, blakus Kasparam Gorkšam atkal spēlēja jamaikietis Adrian Mariapa, nevis Alekss Pīrss.

Spēle ilgu laiku ritēja bez momentiem, komandas cīnījās par to, lai iegūtu pēc iespējas lielāku bumbas kontroli un teritoriju. Pirmā patiešām labā iespēja radās vien 30. minūtē, kad pēc partnera centrējuma krievs Pāvels Pogrebņaks bīstami sita ar galvu, lieliski nospēlējot "Newcastle" vārtsargam. Tas arī viss, kopā 45 minūtēs tikai divi sitieni vārtu rāmī (abi "Reading") un loģisks 0:0.

Toties pēc pārtraukuma abas vienības četru minūšu laikā kopā guva trīs vārtus! Vispirms 58. minūtē Džimijs Kebe pēc Džobi Makanufa piespēles izvirzīja vadībā "Reading", taču arī šoreiz Gorkša komandai neizdevās noturēt savus vārtus neskartus - jau pēc minūtes Demba Bā ar pirmo pieskārienu no soda laukuma robežām raidīja bumbu vārtos (1:1). Taču arī atjaunotais neizšķirts noturējās uz tablo pavisam neilgi, un "Reading" vēlreiz tika priekšā - atkal pēc Makanufa centrējuma prasmīgi galvu pielika Noels Hants un 2:1 mājinieku labā! 74. minūtē pēc soda sitiena no laukuma malas Gorkšs uzvarēja gaisa divcīņā, tomēr precīzu sitienu šai situācijā bija grūti izdarīt.

Diemžēl "Reading" arī šodien neuzvarēja, jo 83. minūtē tas pats Bā izlīdzināja. Tiesa, senegālietis Bā, kurš apsteidza tieši Gorkšu, guva vārtus ar roku! Neviens no tiesnešiem to nepamanīja, un rezultāts kļuva 2:2... Pašās beigās Redinga vismaz trīs reizes varēja gūt arī trešos vārtus, tomēr vai nu vietā bija vārtsargs, vai bumba minimāli lidoja secen vārtiem, vai arī (kā kompensācijas laikā pēc Makanufa sitiena) Ņūkāslu glāba vārtu stabs... 2:2 un "Reading" piecās spēlēs tikai divi punkti (0-2-3).

  +1 [+] [-]

, 2012-09-29 18:56, pirms 12 gadiem
man ari likas ka bija ar roku kaut gan skatijos, kaut kada struntiga spanu strima, kur knapi bumbu var saskatit, ka tiesnesis to vareja neredzet

  +5 [+] [-]

, 2012-09-29 19:02, pirms 12 gadiem
negodība.

  +8 [+] [-]

, 2012-09-29 19:03, pirms 12 gadiem
Zombijs rakstīja: man ari likas ka bija ar roku kaut gan skatijos, kaut kada struntiga spanu strima, kur knapi bumbu var saskatit, ka tiesnesis to vareja neredzet
Tiesneši neskatās struntīgu spāņu strīmu un roku vajadzeja pamanīt! kļūda maksāja uzvaru Readingam

     [+] [-]

, 2012-09-29 19:12, pirms 12 gadiem
Starp citu premjierlīgas mājas lapā izveidots 6 minūšu garš stāsts tieši par Kasparu Gorkšu

Kaspars Gorkss feature (5:52)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-29 19:22, pirms 12 gadiem
anglija tiesasana ir dramatiska!!

  +3 [+] [-]

, 2012-09-29 20:04, pirms 12 gadiem
Reading faktiski katrā kārtā tiek uzmesta, tiesāšana katastrofālā līmenī!