Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanova un Kožana "Lechia" kausa 1/4 finālā pret Polijas čempionāta līderi

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Lukjanova un Kožana "Lechia" kausa 1/4 finālā pret Polijas čempionāta līderi
Ivans Lukjanovs (pa kreisi)
Foto: www.lechia.pl

Šodien notikusi Polijas kausa izcīņas 1/4 finālu izloze. Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana pārstāvētā Gdaņskas "Lechia" tiksies ar šī brīža Polijas futbola čempionāta līdervienību Bjalistokas "Jagiellonia".

Gan Artjoma Rudņeva pārstāvētā Poznaņas "Lech", gan Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana Gdaņsas "Lechia" aizcīnījusies līdz ceturtdaļfinālam, tātad iekļuvušas to astoņu komandu pulkā, kas pavasarī cīnīsies par Polijas kausu.

Rudņeva "Lech" pretī ielozēta Varšavas "Polonia". "Lech" šobrīd Polijas čempionātā iet ļoti viduvēji (11. vieta), bet arī "Polonia" sekmējas tikai nedaudz labāk (8. vieta).

Savukārt Lukjanova un Kožana "Lechia", kura ieņem 6. vietu, būs jātiekas ar Bjalistokas "Jagiellonia", kura ir šī brīža Polijas čempionāta līdere. Interesanti, ka "Lechia" un "Jagiellonia" tikās pagājušās sezonas kausa izcīņas pusfinālā un toreiz pārāki izrādījās Bjalistokas futbolisti, kuri pēcāk ieguva arī kausu un kvalificējās šīs sezonas UEFA Eiropas līgai. Laiks revanšam!

1/4 finālu fāzē uzvarētāji tiks noteikti divu spēļu summā. Pirmā spēle notiks 1./2. martā, bet atbildes tikšanās - vēl pēc divām nedēļām.

Polijas kausa izcīņas 1/4 fināla pāri

Pāris
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała
Lech Poznań - Polonia Warszawa
Lechia Gdańsk - Jagiellonia Białystok
Ruch Chorzów - Legia Warszawa

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl

  +1 [+] [-]

, 2010-11-28 23:23, pirms 14 gadiem
Katram pa golam un bus labi. fināla speles viens pret otru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-28 23:48, pirms 14 gadiem
Reaktors rakstīja: es jua vairs nerubīju kur tā Lech spēle ...
Ta ar poļiem, ta ar juventusu, ta regulārā sezona, ta kauss..

ka tik Rudņevs blietē vārtus un man vispār po
Nekā sarežģita