Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gaurača vārtu guvums palīdz "Sheriff" tikt kausa 1/4 finālā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gaurača vārtu guvums palīdz "Sheriff" tikt kausa 1/4 finālā
Edgars Gauračs
Foto: fc-sheriff.com

Šodien Moldovas kausa izcīņas astotdaļfināla spēlē Tiraspoles "Sheriff" savā laukumā ar 3:0 pieveica "Costuleni", tiekot ceturtdaļfinālā. Komandas pirmos vārtus jau ceturtajā minūtē guva Edgars Gauračs.

Moldovas čempionvienība "Sheriff" šodien uzsāka savu ceļu pretī astotajam Moldovas kausam. Astotdaļfinālā vienībai pretestību cerēja izrādīt viena no vājākajām augstākās līgas komandām "Costuleni". Atsevišķiem pamatsastāva vīriem šodien tika dota atpūta, tādēļ vieta uzbrukuma smailē atradās mūsu Edgaram Gauračam. Vērts piebilst, ka spēle tika aizvadīta nevis centrālajā "Sheriff" stadionā, bet gan treniņlaukumā, kur savācās diezgan prāvs skatītāju loks, kas visa mača garumā atbalstīja savu komandu.

Jau spēles ceturtajā minūtē Edgars pēc lieliskas partnera piespēles ar kreiso kāju no pāris metru attāluma atklāja rezultātu. Vēl pēc pāris minūtēm Edgars izrāvās praktiski vienatnē pret vārtsargu, bet tiesnesis fiksēja aizmuguri. "Sheriff" visa mača garumā piederēja ļoti liels pārsvars, bet viesi spēja atbildēt vien ar bīstamām standartsituācijām.

Lai arī vārtu gūšanas momentu mājiniekiem netrūka, gūt tik svarīgos otros vārtus izdevās vien desmit minūtes līdz mača beigām, kad precīzs sitiens padevās nesen traumu sadziedējušajam Žozē Nadsonam. Pēc šī vārtu guvuma Gauračs tika nomainīts. Jau bez viņa laukumā "Sheriff" guva arī trešos vārtus, pieliekot šim mačam punktu (bija gan iespēja iesist arī vēl) - 3:0.

Edgars Gauračs laukumā devās savas komandas pamatsastāvā, jau ceturtajā minūtē atklājot mača rezultātu. Vēl pāris situācijās Edgars atradās nesliktā pozīcijā, bet bumba līdz viņam tā arī nenokļuva. Bet vienu reizi Edgara pārkāpuma dēļ netika ieskaitīts komandas biedra vārtu guvums. Edgaru nomainīja 80. minūtē, kad rezultāts kļuva 2:0.

Moldovas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā "Sheriff" tiksies ar "Tiraspol". Tieši ar šo komandu Gauraču un partnerus gaida tikšanās šajā svētdienā Moldovas čempionātā.

Izmantotie resursi:
Футбольный клуб Шериф

Slēpts komentārs: biiiskaps
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2010-10-28 16:05, pirms 14 gadiem
biiiskaps rakstīja: Chalis regulari speelee un sit vartus,bet Starkovs jau labak panjem k.kadu Verpakovski un Karlsonu.
Verpakovski? Kurš praktiski vienatnē uzvaru pret Maltu izvilka? Kurš vienīgais no uzbrucējiem ne tikai momentus rada, bet jau vairākus ciklus ir vienīgais reālais skorers?

Šķiet, ka viens otrs izlases spēles nemaz nav skatījies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2010-10-28 16:09, pirms 14 gadiem
Piekritu ka Gauračs varetu but izlasei lietderigaks par Karlsonu, gan labaka limeni vins spele, gan ari meistaribas ir vairak!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-10-28 16:16, pirms 14 gadiem
Kāpēc neviens nekliedz, ka vajag ņemt izlasē Turkovu no Skonto? Viņš iesita pret LM, kas noteikti ir stiprāki par kaut kādiem Costuleni. Arī hattriku viņš šosezon ir guvis. Šerif ne ar ko nav labāks par FKV, LM vai Skonto.

     [+] [-]

, 2010-10-28 16:18, pirms 14 gadiem
biiiskaps rakstīja: Chalis regulari speelee un sit vartus,bet Starkovs jau labak panjem k.kadu Verpakovski un Karlsonu.
Tu taadas mulkiibas nerunaa,smiekli naak ! Bet gauracu ka uzbruceeju ,kas var naakt otrajaa puslaikaa, otraajaa pusee var panemt uz izlasi,jauns un diezdan perspektiiivs Vieniiigas gribeetus lai vairaak no vinja kaajas bumba biezaak kristu vaartus,bet viss gan jau ka ar laiku

  -4 [+] [-]

, 2010-10-28 16:20, pirms 14 gadiem
Vajag nedaudz pasekot lidzi un tad ari iipashi apdavinatie pamanis,ka pietiekoshi biezi vinjsh gust vartus...atshkiriba no ta pasha Verpakovska,par kuru te dazi safanojusies. Sen jau no vina nekas vairs nav...

     [+] [-]

, 2010-10-28 16:21, pirms 14 gadiem
noslēpumainais rakstīja: Kāpēc neviens nekliedz, ka vajag ņemt izlasē Turkovu no Skonto? Viņš iesita pret LM, kas noteikti ir stiprāki par kaut kādiem Costuleni. Arī hattriku viņš šosezon ir guvis. Šerif ne ar ko nav labāks par FKV, LM vai Skonto.
Kā nav labāks ? Es domāju, ka Sheriff ir stiprākais bij. Padomijas klubs ārpus Krievijas un Ukrainas.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 16:23, pirms 14 gadiem
biiiskaps rakstīja: Vajag nedaudz pasekot lidzi un tad ari iipashi apdavinatie pamanis,ka pietiekoshi biezi vinjsh gust vartus...atshkiriba no ta pasha Verpakovska,par kuru te dazi safanojusies. Sen jau no vina nekas vairs nav...
Kā sen??? Tikko vēl spēli pret Maltu izvilka! Kāda gan starpība, ka kluba rindās nesit golus, ja labāka izlasē nav (uzbrukumā)??

  -4 [+] [-]

, 2010-10-28 16:29, pirms 14 gadiem
Par speli pret Maltu...ir tads labs teiciens par slotaskaatu.

  -2 [+] [-]

, 2010-10-28 16:30, pirms 14 gadiem
Nomierinaties ar to savu Gauracu!kada limeni vish spele?nekada!!!Gaurac vairak raksta sava majas lapa un taisa baigo piaru sev,bet ka speletajs vienreiz dzive izsavis U-21 izlase pret Rumaniju un tas ir viss!!neviena komanda kur bijis normali nav spelejis,salidzinot ar Rudnjevu, tad vinjam vel ljoti daudz lidz vinjam,lai no sakuma gust kaut 5 vartus moldovas cempi,bet saubos vai tada limenja speletajam tas ir iespejams!!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 16:32, pirms 14 gadiem
maikls19 rakstīja: Nomierinaties ar to savu Gauracu!kada limeni vish spele?nekada!!!Gaurac vairak raksta sava majas lapa un taisa baigo piaru sev,bet ka speletajs vienreiz dzive izsavis U-21 izlase pret Rumaniju un tas ir viss!!neviena komanda kur bijis normali nav spelejis,salidzinot ar Rudnjevu, tad vinjam vel ljoti daudz lidz vinjam,lai no sakuma gust kaut 5 vartus moldovas cempi,bet saubos vai tada limenja speletajam tas ir iespejams!!!!
ja nemaldos 4 goli jau ir, bet ja tu domāji 5us vienā spēlē, tad tas pat virslīgā nav reāli.

  +3 [+] [-]

, 2010-10-28 16:47, pirms 14 gadiem
noslēpumainais rakstīja: Kāpēc neviens nekliedz, ka vajag ņemt izlasē Turkovu no Skonto? Viņš iesita pret LM, kas noteikti ir stiprāki par kaut kādiem Costuleni. Arī hattriku viņš šosezon ir guvis. Šerif ne ar ko nav labāks par FKV, LM vai Skonto.
ja jau šerif nav labāks, tad kāpēc tevis pieminētās Latvijas komandas nespēlē kādu eiro kausu grupu turnīrā?

     [+] [-]

, 2010-10-28 16:52, pirms 14 gadiem
basis89 rakstīja: ja jau šerif nav labāks, tad kāpēc tevis pieminētās Latvijas komandas nespēlē kādu eiro kausu grupu turnīrā?
Pagājušogad spēlēja Latvijas, šogad Moldovas. Ja viņi stabili katru gadu spēlētu grupu turnīrā, tad tu varētu uz to atsaukties. UEFA līgu rangā Moldova ir zem Latvijas.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 17:58, pirms 14 gadiem
noslēpumainais rakstīja: Pagājušogad spēlēja Latvijas, šogad Moldovas. Ja viņi stabili katru gadu spēlētu grupu turnīrā, tad tu varētu uz to atsaukties. UEFA līgu rangā Moldova ir zem Latvijas.
Iečeko, kā Sheriff spēlējis Eirokausos... nu neviens LV klubs blakus nav spēlējis tik stabili ar stipriem klubiem, it īpaši pēdējo gadu laikā.

     [+] [-]

, 2010-10-28 18:24, pirms 14 gadiem
Edgaram respect!

  -1 [+] [-]

, 2010-10-28 23:08, pirms 14 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Kā nav labāks ? Es domāju, ka Sheriff ir stiprākais bij. Padomijas klubs ārpus Krievijas un Ukrainas.
vai ne

     [+] [-]

, 2010-10-29 09:57, pirms 14 gadiem
Winston rakstīja: vai ne
vai JĀ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-29 16:32, pirms 14 gadiem
Malacis, taču nav viņš vēl izlases vērts. Nu nav nekas tik īpašs. Tāds pats kā visi pārējie LČ uzbrucēji. Nav jēgas saukt tikai tāpēc, ka iesit vārtus ārvalstīs. Pie tam Moldovas čempionāta līmenis kā tāds nav ne par matu augstāks kā Latvijā. Tas, ka skatītāji ir vairāk vai mazāk nemaina spēlētāja individuālās spējas. Tie nav saistīti lielumi. Malacis, Edgars, jā, atgriežas pēc traumas, pamazām atgūst formu un sit golus. Ja iekļūs čempionāta bombardieru sarakstā augšgalā, tad ir kaut kāds pamats spriest par aicināšanu uz izlasi.

     [+] [-]

, 2010-10-29 16:35, pirms 14 gadiem
biiiskaps rakstīja: Chalis regulari speelee un sit vartus,bet Starkovs jau labak panjem k.kadu Verpakovski un Karlsonu.
3 pret Moldovas čempionāta lejasgala komandu un 1 tagad? Baigi daudz, ne? Un kā tu vari viņu salīdzināt ar Verpakovski? Salīdzini pieredzi un visu. Viss neslēpjas tikai vienā spēles elementā un viss. Cik spēles un kur Māris ir aizvadījis un kur Edgars. Spēlējis Itālijas rezervju čempionātā, 4. līgā, mazliet FKV un tagad Moldovā... Rumāniju neskaitīsim traumas dēļ, jo tur gandrīz nepaspēja uzspēlēt. Tas ir blefs vai arī stulbums no tavas puses.