Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķa ''Cambuur'' sāpīgs zaudējums Nīderlandes čempionātā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Uldriķa ''Cambuur'' sāpīgs zaudējums Nīderlandes čempionātā
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Šodien Nīderlandes čempionātā otro neveiksmi sezonā piedzīvoja Roberta Uldriķa pārstāvētā ''Cambuur'', kas, ielaižot pašā mača izskaņā, ar 0:1 piekāpās ''AZ Alkmaark''. Uldriķis devās sākumsastāvā, tiekot nomainīts otrā puslaika otrajā daļā.

• Vācijas pēc spēka trešajā līgā uzvaru svinēja Daniela Ontužāna ‘’Freiburg II’’, kas ar 2:0 apspēlēja ‘’Dortmund II’’. Ontužāns laukumā devās otrā puslaika ievadā, 58. minūtē, nospēlējot atlikušo mača daļu. Ar 13 punktiem sešās spēlēs ‘’Freiburg II’’ ieņem trešo vietu čempionātā.

• Pārliecinošu panākumu Polijā izcīnīja Vladislava Gutkovska ‘’Rakow’’, kura izbraukumā ar 4:1 tika galā ar Vroclavas ‘’Slask’’. Gutkovskis laukumā iesaistījās no rezervistu soliņa, laukumā dodoties 76. minūtē. Ar desmit punktiem piecās spēlēs ‘’Rakow’’ ieņem piekto vietu čempionātā.

• Uz maiņu Fēru salās ‘’Klaksvik’’ sastāvā iesaistījās Valērijs Šabala, palīdzot viņa pārstāvētajai komandai uzvarēt ar 4:1 ‘’AB Argir’’. Šabala laukumā devās 64. minūtē, bet ‘’Klaksvik’’ ar 55 punktiem pēc nospēlētiem 19 mačiem ir pārliecinoša čempionāta līdere.

• Nīderlandes augstākajā čempionātā sāpīgu zaudējumu piedzīvoja Roberta Uldriķa ‘’Cambuur’’, kas, ielaižot vārtus pašā izskaņā, ar 0:1 piekāpās ‘’AZ Alkmaar’’. No 56. minūtes Uldriķa pārstāvētā komanda spēlēja mazākumā.

Roberts Uldriķis laukumā devās sākumsastāvā, taču tika nomainīts spēles 78. minūtē. ‘’Cambuur’’ jauno sezonu sācis ar vienu uzvaru, vienu neizšķirtu un diviem zaudējumiem, kas pagaidām dod 11. vietu turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
https://eredivisie.nl/home/
https://www.ekstraklasa.org/index.php

  +1 [+] [-]

, 2022-08-28 20:13, pirms 2 gadiem
Uldriķis šogad plāno kādu golu ielikt?

     [+] [-]

, 2022-08-28 21:02, pirms 2 gadiem
Uzspīdēja kad bija nezināms, tagad neko nevar. Nesmīdiniet par Serie A vai ko līdzīgu. Pēc Cambuur būs tikai uz leju un ne sasniedzis 30 gadus būs virslīgā. Atstāj netikām, augstprātīga cilvēka iespaidu it sevišķi tad kad kaut kas izdodas.