Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zjuzins iesit pendeli, Gauračam šodien tiks veiktas pārbaudes

Agris Suveizda

Zjuzins iesit pendeli, Gauračam šodien tiks veiktas pārbaudes
Artūrs Zjuzins (baltā kreklā)
Foto: fc-baltika.ru

Ar vārtu guvumu Krievijas pēc spēka otrajā līgā izcēlās Latvijas izlases pussargs Artūrs Zjuzins, kurš 68. minūtē panāca izlīdzinājumu un palīdzēja Kaļiņingradas "Baltika" izcīnīt trīs punktus pret "Volga" (2:1). Savukārt Latvijas izlases uzbrucējs Edgars Gauračs iedzīvojās savainojumā Šveices čempionātā, taču traumas nopietnība vēl neesot zināma.

Otro uzvaru pēc kārtas Krievijas pēc spēka otrajā līgā svinēja Kaļiņingradas "Baltika", kas 88. minūtē izrāva panākumu pret Ņižņijnovgorodas "Volga" (2:1). 68. minūtē no 11 metru atzīmes izlīdzinājumu panāca Artūrs Zjuzins, kurš 90. minūtē tika nomainīts. Aleksandrs Koliņko palika rezervē. Citā spēlē Oļegs Laizāns aizvadīja visas 90 minūtes, taču viņa pārstāvētais Krasnojarskas "Yenisey" ar 0:2 piekāpās "Tyumen".

Astrahaņas "Volgar" bez Ivana Lukjanova ar 0:2 zaudēja Mahačkalas "Anzhi". "Baltika" ar septiņiem punktiem četrās spēlēs 18 komandu konkurencē ieņem piekto vietu. "Yenisey" ar trim punktiem atrodas 15. pozīcijā, bet "Volgar" ar diviem punktiem ieņem priekšpēdējo vietu. Jau vēstījām, ka vakar "Aarau" Šveices čempionātā spēlēja neizšķirti ar "Young Boys" un Edgars Gauračs devās uz maiņu 75. minūtē. Neilgi pēc iziešanas laukumā Latvijas izlases uzbrucējs iedzīvojās ceļgala savainojumā, taču tā nopietnība vakar vēl nebija skaidra – klubs paziņoja, ka šodien tiks veiktas papildus pārbaudes.

Polijas čempionātā pie neizšķirta 1:1 tika arī Zabžes "Gornik", kas ar Pāvelu Šteinboru savā laukumā atspēlējās pret iepriekšējās sezonas vicečempioni Poznaņas "Lech". "Gornik" ar četriem punktiem divās spēlēs šobrīd ieņem piekto vietu. Moldovas čempionāta jauno sezonu ar neizšķirtu 1:1 sāka Kišiņevas "Dacia", kas tikās ar "Costuleni". Latvijas izlases pussargs Andrejs Kovaļovs izgāja uz maiņu 71. minūtē.

Sestdien Ungārijas čempionāta sezonu jaunajā klubā "Lombard-Papa" sāka Vadims Žuļevs, kurš spēlēja visas 90 minūtes un nopelnīja brīdinājumu zaudējumā pret ceturto spēcīgāko klubu "Videoton" (0:3). Žuļevs savulaik jau spēlēja Ungārijas līgā, pārstāvot tieši "Lombard-Papa". Beļģijas čempionātā līdz debijai vēl jāpagaida Valērijam Šabalam, kura "Club Brugge" sezonu sāka ar uzvaru pār "Waasland-Beveren" (2:0). Šabalas nebija pieteikumā, bet pirmos vārtus guva čīlietis Nikolass Kastiljo, ar kuru Šabala dalīja spēles laiku starpsezonā. Jau ceturtdien "Club Brugge" gaida UEFA Eiropas līgas mačs Dānijā pret vietējo "Brondby".

Izmantotie resursi:
Футбольная национальная лига
https://www.facebook.com/fcaarau
Live scores, results, fixtures, tables,...

Slēpts komentārs: billyfromspace
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-07-28 12:36, pirms 10 gadiem
Kolinko vairs nespele, domaju un uz izlasi vairak netiks. Gaidam Steinboru un vel kaadu no virsligas)) Kas zina, kur tagad ir Fertovs?

     [+] [-]

, 2014-07-28 13:54, pirms 10 gadiem
Jācer ka Edgaram viss būs kārtībā. Vēlu veselību!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-29 01:13, pirms 10 gadiem
Chlenix1 rakstīja: Kolinko vairs nespele, domaju un uz izlasi vairak netiks. Gaidam Steinboru un vel kaadu no virsligas)) Kas zina, kur tagad ir Fertovs?
Viņa pieredze aizstāj nespēlēšanu klubā. Tas pats Verpja variants. Kad klubā nespēlēja, atbrauca uz izlasi un varēja būt līderis. Tā kā Doroševs ir beidzis karjeru, tad domāju, ka galvenā konkurence par otrā/ trešā vārtsarga vietu būs starp Koļinko, Šteinboru un Māliņu.