Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Mūsējo "Lechia" sāpīga neveiksme pret "Legia"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Mūsējo "Lechia" sāpīga neveiksme pret "Legia"
Ivans Lukjanovs (Gdaņskas Lechia)
Foto: www.sports.pl

Šodien svarīgu spēli Polijas futbola čempionātā aizvadīja trīs Latvijas futbolistu Sergeja Kožana, Oļega Laizāna un Ivana Lukjanova pārstāvētā Gdaņskas "Lechia". Tā savā laukumā no 2:0 beigās ar 2:3 zaudēja 3. vietā esošajai Varšavas "Legia".

Pats sākums bija šokējošs - jau 1. minūtē Oļegs Laizāns padeva bumbu Ivanam Lukjanovam, kurš izdarīja lielisku piespēli gar vārtiem, un tur precīzs bija Pāvels Novaks. Tas nebija viss. 10. minūtē "Lechia" panāca 2:0! Aktīvā Tomaša Davidovska nopelnīto 11 metru soda sitienu realizēja Huberts Volakevičs. Pēc brīža Lukjanovs nopelnīja dzelteno kartīti.

Komfortablo 2:0 līdz pārtraukumam "Lechia" nenosargāja - 32. minūtē viesu spēlētājs Macejs Ribuss vienus vārtus atspēlēja (2:1). Lukjanovs pāris reizes "Legia" vārtus apdraudēja ar tālsitieniem un turpināja būt centīgs arī 2. puslaikā, kamēr uzbrucēju Davidovski (spēlējis arī Polijas izlasē) nomainīja.

Diemžēl 53. minūtē pēc ne tā bīstamākā soda sitiena rupji kļūdījās "Lechia" vārtsargs Pāvels Kapsa un 2:2. "Legia" sajuta, ka var no Gdaņskas aizvest visus trīs punktus un 78. minūtē patiešām panāca 3:2 savā labā - pēc stūra sitiena augstāk par visiem (tostarp blakus esošo Kožanu) izlēca viesu aizsargs spānis Inaki Astizs. Pēdējās sekundēs Lukjanovs vēl smagām pūlēm nopelnīja stūra sitienu, taču "Legia" savu 3:2 uzvaru nosargāja.

Visi trīs mūsu futbolisti, Kožans, O.Laizāns un Lukjanovs laukumā pavadīja pilnu maču. Pēc šīs uzvaras "Legia" vairs tikai par diviem punktiem atpaliek no līderes Krakovas "Wisla", kamēr mūsējo "Lechia" joprojām atrodas 6. vietā.

Laizāna un Lukjanova dalība pirmajos vārtos

     [+] [-]

, 2010-03-26 23:01, pirms 14 gadiem
Njamm.. Pirmo golu musejie izveidoja.. bet nu taa.. Lukjanovs pirmaja puslaikaa bija dzilji kreisaja malaa.. tpc nekadas ipashas iespejas iesist nebij.. bet piespeles gan labas deva

     [+] [-]

, 2010-03-26 23:08, pirms 14 gadiem
Lukjanovam pēdējās divāš spēlēs 1+2

     [+] [-]

, 2010-03-26 23:12, pirms 14 gadiem
Lukjanovs pedeejaas minuutes aizvadiija diezgan cieniigi

  -2 [+] [-]

, 2010-03-26 23:23, pirms 14 gadiem
broks7 rakstīja: Lukjanovs pedeejaas minuutes aizvadiija diezgan cieniigi
Bet pārejo 2. puslaku nenodemonstreja neko... IKzskatās, ka Ivanam iet spēle tieši ar Dawidowski