Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors: "Ar kluba sniegumu esmu apmierināts, ar savu - nē"

Rolands Eliņš

Šteinbors: "Ar kluba sniegumu esmu apmierināts, ar savu - nē"
Pāvels Šteinbors
Foto:Gornikzabrze.pl/

Latvijas vārtsargs Pāvels Šteinbors intervijā ar sava Polijas kluba Zabžes „Gornik” pārstāvjiem atzinis, ka ir ļoti apmierināts ar sava kluba sniegumu sezonas pirmajā pusē, taču pats savu darbību vārtos vērtē jau kritiskāk.

Sezonas pašā sākumā Pāvels Šteinbors mačus vēroja no rezervistu soliņa, taču otrs vārtsarga Norberta Vitkovska nesekmīgais sniegums palīdzēja viņam pārņemt pamatvārtsarga pozīcijas. Šteinbors gan atzinis, ka tas komandas mikroklimatu nav pabojājis: „Abi esam profesionāļi, labi zinām, ka tāda ir lietu kārtība. Pārāk apmierināts ar savu statistiku (16 spēlēs ielaisti 24 vārti) neesmu, taču, salīdzinot ar citām Ekstraklases komandām, mēs neesam sliktākie.”

Tāpat Šteinbors arī atzinis, ka neveiksmīgi ielaistie vārti mačā pret „Wisla” bijuši kā murgs, taču komanda biedru atbalsts palīdzējis tikt ar to galā. Šteinbors arī šosezon ielaidis visas trīs pendeles, taču par to viņš pārāk nepārdzīvo: „11 metru soda sitieni ir loterija. Vai nu paveicas, vai nē. Uztrenēt tur nekā nevar.”

„Praktiski pēc katra mača šaubījos, vai nākamajā reizē vēl stāšos vārtos. Tas gan ir normāli,” par savu pirmā vārtsarga vietu izsakās Šteinbors. „Savukārt mači ar „Slask”, „Zawisza”, „Wisla” un „Widzew” bija neatkārtojami. Prieks pēc šīm uzvarām bija milzīgs, parādījām, ka mums ir raksturs. .. Ar komandas kopējo sniegumu (otrā vieta līgā) esmu apmierināts, taču ar savu personīgo sniegumu gan neesmu. Par laimi, labi zinu, kurās vietās man jāpieliek, un darīšu visu iespējamo, lai pavasarī izvairītos no kļūdām.”

Par Polijas Ekstraklases līmeni Latvija vārtsargs izsakās atzinīgi, atzīmējot, ka klubu spēku samēri ir līdzīgi, tāpat viņš ievērojis vārtsargu augsto līmeni. Savukārt jau runājot par nākamo sezonu un iespējamo vietu turnīra tabulā, Šteinbors norāda, ka klubs, protams, centīsies būt pēc iespējas augstāk, turklāt ļoti iespējama ir nokļūšana Eirokausos.

„Gornik” ar 38 punktiem šobrīd ieņem otro vietu Ekstraklasē, par pieciem punktiem atpaliekot no Varšavas „Legia”, savukārt pagājušajā sezonā tā ierindojās piektajā vietā.

Izmantotie resusi:
Pavels Steinbors: Nie jestem zadowolony ze...

     [+] [-]

, 2013-12-23 16:25, pirms 11 gadiem
Shteinboru uz izlasi.

  +4 [+] [-]

, 2013-12-23 18:03, pirms 11 gadiem
es arī negribētu spēlēt klubā GOMIK.....

  +4 [+] [-]

, 2013-12-23 18:04, pirms 11 gadiem
O ATVAINOJOS....bez brillēm nepareizi izlasiju,,,,

  +1 [+] [-]

, 2013-12-23 21:45, pirms 11 gadiem
Izlases jautājums Šteinbora gadījumā cilāts jau vairākkārt, bet skaidrs, ka Vaņinu un Koļinko viņam šobrīd neizkonkurēt, jo tie rāda ļoti atzīstamu sniegumu. Trešā vārtsarga loma, kuru šobrīd ieņem Māliņš, jau ir tīri simboliska.

Cerēsim, ka Gornik noturēs esošo sastāvu transfēru loga laikā un varbūt vēl pastiprināsies. Šteinboram pagaidām kļūdas mijas ar izciliem seiviem, bet visumā jau viss ir kārtībā. Jau spēlēdams Liepājā, viņš pierādīja, ka ir meistarīgs vārtuvīrs.