Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Hščanovičs iekļauts neaizsargāto spēlētāju sarakstā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Hščanovičs iekļauts neaizsargāto spēlētāju sarakstā
Raivis Hščanovičs
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola aizsargs Raivis Hščanovičs iekļauts MLS līgas kluba "Toronto F.C." neaizsargāto spēlētāju sarakstā, tādā veidā viņš tiks iekļauts līgas paplašināšanas draftā.

Gaidāmajā MLS sezonā līga paplašināsies ziemeļu virzienā. Līgu pastiprinās Portlendas un Vankūveras klubi. Abām šīm vienībām būs iespēja piedalīties paplašināšanas draftā, kurā tās varēs izvēlēties spēlētājus no visiem līdzšinējiem 16 MLS klubiem. To vidū ir arī Raivja Hščanoviča pārstāvētais "Toronto F.C.". Kopā šajā draftā jaunpienācējas varēs iegūt pa desmit spēlētājiem. Vienīgais ierobežojums - ne vairāk kā divus futbolistus no viena kluba.

MLS vienībām līdz pirmdienas vakaram bija jānosauc to futbolistu vārdi, kuri nokļūs aizsargāto spēlētāju (11) kategorijā, kā arī to futbolistu vārdi, kuri tiks piedāvāti draftā. Starp "Toronto" neaizsargātajiem spēlētājiem ticis mūsu aizsargs Raivis Hščanovičs. Lai arī neliela, tomēr pastāv varbūtība, ka Raivim nāksies pārcelties uz Vankūveru vai Portlendu.

Vērts piebilst, ka no citiem pazīstamākajiem "Toronto" spēlētājiem neaizsargāto spēlētāju sarakstā tikuši tādi vīri kā Mista (Spānija), Žulians de Guzmans (Kanādas izlases pussargs), kā arī Maksims Usanovs (Krievija, savulaik spēlējis arī Latvijā). Pazīstamu spēlētāju netrūkst arī citu klubu neaizsargāto spēlētāju sarakstā, piemēram, Fredriks Ljungbergs.

Izmantotie resursi:
Toronto FC

  -3 [+] [-]

, 2010-11-23 14:32, pirms 14 gadiem
autor es īsti nesaprotu beigas par Ljunbergu. ko nedrīkst?

  -2 [+] [-]

, 2010-11-23 14:38, pirms 14 gadiem
Iggijs rakstīja: autor es īsti nesaprotu beigas par Ljunbergu. ko nedrīkst?
tur domāts netrūkst , vienkārši autors pārrakstījiess...

  -2 [+] [-]

, 2010-11-23 14:39, pirms 14 gadiem
Driikst, tieshi tas ir taa nedaudz paarsteidzoshi. Laikam Fredijs vairs galiigi nevelk ..

  -3 [+] [-]

, 2010-11-23 14:43, pirms 14 gadiem
Iggijs rakstīja: autor es īsti nesaprotu beigas par Ljunbergu. ko nedrīkst?
spēlētājs, no cita kluba kurš arī ir sarakstā (draftā). Draftā būs pieejami ne tikai Toronto futbolisti, no citiem klubiem vispazīstamākais ir Ljunebrgs.
P.S Fredriks nevis Fredijs

  -1 [+] [-]

, 2010-11-23 14:46, pirms 14 gadiem
Nauris jau izlabojis...

     [+] [-]

, 2010-11-23 15:35, pirms 14 gadiem
KyMiNs rakstīja: Driikst, tieshi tas ir taa nedaudz paarsteidzoshi. Laikam Fredijs vairs galiigi nevelk ..
vinjsh man liekas nevilka jau peedeejaa sezonaa Arsenaalaa - traumas un vecums dara savu. Amiishiem tas liimenis nemaz nav tik zems

  +1 [+] [-]

, 2010-11-23 18:07, pirms 14 gadiem
Varbūt pat tā ir labāk pašam Raivim. Man jau gribētos viņu redzēt Eiropā spēlējam, bet nu var jau vēl ASV kādu laiku paspēlēt. Līmenis tur labs. Pagājušajā sezonā nosēdēja vairāk kā pusi spēļu rezervē. Tur vismaz varbūt tiktu pie lielāka spēles laika. Lai veicas!