Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasovam kļūdas un neveiksme Polijas kausā, zaudējums arī Vaņinam

Rolands Eliņš

Tarasovam kļūdas un neveiksme Polijas kausā, zaudējums arī Vaņinam
Igors Tarasovs
Foto: Katarzyna Mielnik

Šveices futbola Superlīgā zaudējumu ar 0:2 cieta Andris Vaņins un viņa pārstāvētā "Sion", bet Igors Tarasovs aizvadīja neveiksmīgu spēli Polijas kausā, un viņa "Jagiellonia" izstājās astotdaļfinālā.

Andris Vaņins, kā jau ierasts, bija „Sion” sākumsastāvā Šveices Superlīgas mačā, kurš šodien tika aizvadīts izbraukumā pret „Grasshoppers”. Mājinieki spēli sāka daudz agresīvāk un uzņēmās iniciatīvu, kas noveda pie visai likumsakarīgiem vārtiem 34. minūtē, kad tika izspēlēta pagara kombinācija.

Lai arī „Sion” arī turpinājumā vairāk aizstāvējās nekā uzbruka, rezultāts palika slidenais 0:1 līdz pat 74. minūtei, kad „Grasshoppers” uzbrukuma laikā Vaņins izgāja no vārtiem, taču pretinieks izdarīja piespēli uz aizmuguri, no kurienes sekoja sitiens jau tukšajos vārtos. 2:0, un „Grasshoppers” svinēja uzvaru.

Superlīgas kopvērtējumā „Sion” līdz ar to atkāpusies uz piekto vietu, kamēr „Grasshoppers” nostabilizējusi otro pozīciju. Abas komandas nu šķir seši punkti. Šveices sakarā arī jāpiemin līderes „Basel” pirmā neveiksme – pēc astoņām uzvarām šodien pirmais zaudējums, turklāt pamatīgs. Ielaisti četri vārti pret „Young Boys” un zaudējums 2:4.

Polijas kausa izcīņas 1/8 finālā nepatīkamu pārsteigumu piedzīvoja Bjalistokas „Jagiellonia” ar Igoru Tarasovu pamatsastāvā. Spēlē pret Ļubinas „Zaglebie” jau pirmajā pusstundā tika ielaisti divi vārti, kas noveda pie zaudējuma 0:2 un izstāšanās, turklāt liela atbildības daļa par abiem vārtu zaudējumiem jāuzņemas tieši Tarasovam – pirmajos vārtos viņš palaida sev priekšā Mihalu Papadopulosu, bet otrajos vārtos pēc standartsituācijas nokavēja savu sedzamo. Tiesa, Tarasovs tik un tā aizvadīja visas 90 minūtes un nomainīts netika.

Izmantotie resursi:
Sion ohne Chance: GC festigt den zweiten Platz...
Jagiellonia Białystok - Zagłębie Lubin LIVE! Na...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-24 08:44, pirms 9 gadiem
Cik pēc apraksta var spriest - ielaists traki stulbs gols
Kaut kad jau mūsu Andrim Lielajam arī jakļūdās
Un labāk Sionā nekā LV

  +1 [+] [-]

, 2015-09-24 11:07, pirms 9 gadiem
Vaņins arī pāris reižu glāba komandu un īsti vainojams nekur nav:
https://www.youtube.com/watch?v=k1f...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja