Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs: "Treneris ar mani nerēķinās"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozs: "Treneris ar mani nerēķinās"
Viktors Morozs
Foto: www.cska.bg

"Treneris nerēķinās ar mani. Trenējos ar pilnu atdevi, mēģinu sevi pierādīt, treniņmačos gūstu vārtus - neizskatos sliktāk par konkurentiem, bet kaut kādu iemeslu dēļ treneris ar mani rēķināties nevēlas," šovakar sarunā ar eSports.lv pastāstīja Sofijas "CSKA" spēlējošais Latvijas futbolists Viktors Morozs.

Latvijas futbolists Viktors Morozs pērnā gada nogalē parūpējās par vienu no patīkamākajiem pārsteigumiem starp mūsu leģionāriem futbolā - 28 gadus vecais balsta pussargs kļuva par Bulgārijas čempiones Sofijas "CSKA" stabilu pamatsastāva spēlētāju un vienu no komandas līderiem, kaldinot sekmīgos rezultātus vietējā čempionātā. Diemžēl šī gada sākumā "CSKA" notika treneru maiņa - Dimitaru Peņevu nomainīja Ļuboslavs Peņevs, un uzreiz Morozs būtībā tika "izslaucīts" no sastāva - tikai pāris mačos pēdējo mēnešu laikā Viktors bijis pieteikumā, taču laukumā tikt, kā izskatās, cerību nav... eSports.lv šovakar sazvanījās ar Viktoru, lai uzzinātu par mūsu futbolista nespēlēšanas iemesliem.

"Situācija klubā ir nestabila, algas aizkavējas - nu jau divas pēdējās. Tiek solīts, ka viss būs kārtībā, taču nekāds stabilitātes nav," sarunu iesāka Morozs. "Kā izskatās, treneris nerēķinās ar mani. Trenējos ar pilnu atdevi, mēģinu sevi pierādīt, treniņmačos gūstu vārtus - principā neizskatos sliktāk par saviem konkurentiem par vietu sastāvā, bet kaut kādu iemeslu dēļ treneris ar mani rēķināties nevēlas. Ņemsim par piemēru pēdējo spēli - pirms mača savā starpā izspēlējām īsu treniņspēli, kurā tikās pirmais pret otro sastāvu. Spēlēju pie otrā sastāva, uzvarējām ar 2:1 - guvu vārtus un atdevu rezultatīvu piespēli, taču pēc tam netiku pat 18 spēlētāju sarakstā čempionāta mačam. Man šķiet, ka tas ir mazliet dīvaini."

"Ir dažādas runas, kāpēc tā, taču cenšos daudz par to nedomāt. Kaut ko mēģināt uzzināt, strīdēties, kāpēc tā - tās nav manas tiesības. Arī ar treneri neesmu runājis par to, kāpēc nespēlēju, un arī to nedarīšu - ja reiz viņš uzskata, kā rīkojas pareizi, tādas ir viņa tiesības. Man atliek tikai pierādīt sevi treniņos, pārbaudes spēlēs, lai beidzot tiktu sastāvā. Tā ir dzīve, un nekā traka nav! Pie viena trenera spēlēju, tad atnāca otrs, un laukumā tiek citi. Ar to cenšos galvu nenodarbināt - strādāju, pret sevi pretenziju nav, trenējos ar pilnu pašatdevi. Izpildu līguma nosacījumus, disciplīnas pārkāpumu un konfliktu nav."

Viktors gan pieļauj iespēju, ka šosezon vēl tiks pie vārda, taču apstiprina, ka starpsezonā, iespējams, tiks meklēts cits klubs: "Zini, nekas nav paredzams. Kalendārs mums ir tāds, ka visgrūtākās spēles vēl priekšā. Pagaidām rezultāti ir labi, taču nospēlētajos mačos punktus zaudēt nedrīkstēja - pretī bija visai vāji klubi. Bet "Levski", Sofijas "Lokomotiv", "Litex", "Cherno More" utt. - visi šie pretinieki vēl spēlēs pret mums. Skatīsimies, kā būs - man atliek tikai trenēties, pierādīt sevi un gaidīt, kad trenerim vajadzēs manu palīdzību - tad man jābūt gatavam šo iespēju izmantot.

Man ir kontrakts arī uz nākamo gadu. Protams, runāšu ar aģentu sakarā ar iespējamo kluba maiņu - pēc sezonas runāsim ar kluba vadību par noteikumiem - cik naudas "CSKA" gribēs par manu pārdošanu. Protams, arī tagad domāju par nākotni, sazvanos ar aģentu, taču visu risināsim pēc sezonas un uz vietas - Sofijā."

 +10 [+] [-]

, 2009-04-23 21:49, pirms 15 gadiem
žēl.....

 +11 [+] [-]

, 2009-04-23 21:52, pirms 15 gadiem
krāns tas jaunais treneris!!!!

  +6 [+] [-]

, 2009-04-23 22:02, pirms 15 gadiem
njaa... pie viena trenera tev ir viss,bet tad atnāk kkāds paut* un sāk diktēt savus noteikumus,es saprastu,ja Morozs būtu kkāds rezervists,bet pirms tam viņs spēlēji stabili sastāva un tika uzskatīts par vienu no līderiem un tika tač arī nominēts kkādai balvai varu derēt,ka tam trenerim ir kkādi personiski iemesli,mož nepatīk leģionāri

  +2 [+] [-]

, 2009-04-23 22:04, pirms 15 gadiem
Kkā raksturīgi mūsējiem, ka atnāk jauns treneris un uzreiz mazāks spēles laiks vai vispār netiek laukumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-04-23 22:12, pirms 15 gadiem
kārtējais mūsējo aplauziens.........

     [+] [-]

, 2009-04-23 22:15, pirms 15 gadiem
Idioto tas treneris ...noteikti ja jau Latvietis ta jau neko no futbola nesajedz :2

  +2 [+] [-]

, 2009-04-23 22:35, pirms 15 gadiem
nikijs22 rakstīja: krāns tas jaunais treneris!!!!
tam trenerim ar kraanu pa zodu...

  +2 [+] [-]

, 2009-04-23 22:47, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Kkā raksturīgi mūsējiem, ka atnāk jauns treneris un uzreiz mazāks spēles laiks vai vispār netiek laukumā.
Gorkšam nebija otrādāk?

     [+] [-]

, 2009-04-24 08:26, pirms 15 gadiem
Jā, treneriem ir "talants" čakarēt futblistu karjeru.