Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Laizānam "Tomj" sastāvā zaudējums

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Laizānam "Tomj" sastāvā zaudējums
Juris Laizāns
Foto: RIA Novosti

Vakar pirmo spēli Tomskas "Tomj" rindās aizvadīja klubā uz pārbaudes laiku esošais Latvijas pussargs Juris Laizāns. Spēlējot vienu puslaiku, Laizānam neizdevās paglābt "Tomj" no zaudējuma pret Maskavas "Dinamo" - 0:1.

Jau ziņojām, ka Jaroslavļas "Shinnik" un Latvijas izlases centra pussargs Juris Laizāns (30) atrodas uz pārbaudi Krievijas Premjerlīgas klubā Tomskas "Tomj". Vakar šā kluba rindās Juris aizvadīja pirmo spēli. Mačā pret Maskavas "Dinamo" Laizāns izgāja "Tomj" pamatsastāvā, nospēlēja pirmo puslaiku un atzīmējās ar sieniņas izspēlēšanu ar komandas biedru Ivanovu, taču tālāk sekojošais bīstamais moments tika izniekots. Puslaika pārtraukumā Laizāns un vēl divi komandas biedri tika nomainīti.

Lai gan Laizānam vēl ir spēkā viena gada līgums ar Jaroslavļas "Shinnik" komandu, kas pēc 2008. gada sezonas izkritusi uz Krievijas 1. līgu, mūsu futbolists klubā negrasās palikt, jo netiek izmaksātas algas (Laizāna sūdzību šajā sakarā dēļ "Shinnik" netika izsniegta licence spēlēšanai čempionātā), taču "Shinnik" Laizānu projām laist par velti arī nevēlas. Domstarpību dēļ interese par Laizānu jau zudusi vairākiem klubiem kā Andreja Rubina un Vladimira Koļesņičenko pārstāvētājam Baku "Inter", grieķu "Larissa", šveiciešu "St.Gallen" utt.

Ar Laizāna piesaistīšanu "Tomj" galvenais treneris Valērijs Ņepomņaščijs cer nostiprināt centra pussargu līniju. Nākamo spēli "Tomj" aizvadīs 25. februārī, kad tiksies ar "Khimki".

Izmantotie resursi:
football.tomsk.ru
rian.ru

     [+] [-]

, 2009-02-23 10:21, pirms 16 gadiem
būtu jau labi ja Laizāns ātrāk tiktu skaidrībā kurā komandā spēlēs...