Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Hščanovičam un "Toronto" vēl viena uzvara MLS

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Hščanovičam un "Toronto" vēl viena uzvara MLS
Raivis Hščanovičs (pa kreisi) un Niks Garsija
svin Toronto komandas uzvaru
Foto: AFP/Scanpix

Ceturto uzvaru šajā sezonā MLS (Major League Soccer) čempionātā Ziemeļamerikā izcīnījusi Latvijas futbolista Raivja Hščanoviča pārstāvētā "Toronto", kas šodien ar 1:0 savā laukumā apspēlēja "New England Revolution".

Šovakar "Toronto FC" futbolistiem kārtējā MLS līgas spēlē savā laukumā pretī stājās "New England Revolution" - komanda, pret kuru Kanādas komandas rindās aprīļa sākumā debitēja mūsu aizsargs Raivis Hščanovičs. Toreiz tika piedzīvots zaudējums ar 1:4, taču šovakar notikumus laukumā diktēja Toronto futbolisti. Hščanovičs savā kreisajā aizsardzības malā ieņēma vietu, sākot ar pirmajām minūtēm.

Vienīgos vārtus otrajā puslaikā pēc sitiena ar galvu guva Čads Barets, nodrošinot Toronto svarīgu uzvaru ar 1:0. Viņš mača gaitā vairākkārt varēja atzīmēties, taču realizācija piekliboja, un līdz pat pēdējām minūtēm mājiniekiem bija jānervozē par minimālo pārsvaru. Tas gan tika nosargāts, tādējādi "Toronto" tika pie ceturtās uzvaras deviņās spēlēs.

Hščanovičs nospēlēja visas 90 minūtes, un pieklājīgo sniegumu pabojāja vien kļūda pirmajā puslaikā, kad Raivis ar galvu pārāk vāji atspēlēja bumbu savam vārtsargam, kā rezultātā pretinieki teju guva vārtus. Deviņās spēlēs "Toronto" guvusi 13 punktu un Austrumu konferencē ieņem 3. vietu. Nākamais mačs "Toronto" paredzēts tieši pēc nedēļas - 29. maijā, kad viesos Sanhosē gaidīs "Earthquakes" - Rietumu konferences šībrīža trešā labākā vienība.

Izmantotie resursi:
torontofc.ca

  -3 [+] [-]

, 2010-05-22 23:19, pirms 14 gadiem
nu labai ta tik turet un galvenais nezaudet vietu pamat sastava
Slēpts komentārs: ERZDE
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-05-23 00:02, pirms 14 gadiem
iknowyou rakstīja: Malacis, nes Latvijas vārdu pār okeānam!
Cerams kādu dienu ieraudzīsim izlases kreklā - būtu interesanti pavērot, kāds viņš ir.
Ņemot vērā ka viņu paņēma tāds klubs ( nu labi, nav nekāds gigants, bet par tādu Sion es domāju labāks ir ), viņam jābūt baigi labam. Pret Ganu cerams viņu paņems ( ja klubs laidīs ), bet uz EČ atlasi 100% sastāvā jabūt!

  -4 [+] [-]

, 2010-05-23 00:24, pirms 14 gadiem
MūjābelFC rakstīja: Ņemot vērā ka viņu paņēma tāds klubs ( nu labi, nav nekāds gigants, bet par tādu Sion es domāju labāks ir ), viņam jābūt baigi labam. Pret Ganu cerams viņu paņems ( ja klubs laidīs ), bet uz EČ atlasi 100% sastāvā jabūt!
es gan domāju,ka par tādu Sion labāks jau nu nav!

  -2 [+] [-]

, 2010-05-23 01:14, pirms 14 gadiem
Kas tagad izlasē spēlē kreisajā malā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-05-23 14:16, pirms 14 gadiem
Labi, ka atkal spēlējis, pie tam visu maču. Tā kļūda gan izklausās tāda diez gan rupja, bet cerams neietekmēs vietu pamatsastāvā.

  +7 [+] [-]

, 2010-05-23 17:11, pirms 14 gadiem
mums ir savs Latvijas futbolists Ziemeļamerikā MLS čempionātā
Slēpts komentārs: kaneelis

 +15 [+] [-]

, 2010-05-23 18:12, pirms 14 gadiem
relouder rakstīja: mums ir savs Latvijas futbolists Ziemeļamerikā MLS čempionātā
Cerams, ka būs vēl kāds. paspīdēt vajag visur pasaulē.