Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Bayern" izīrē Ontužānu Šveices čempionāta līderei

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Bayern" izīrē Ontužānu Šveices čempionāta līderei
Daniels Ontužāns. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Vācijas Bundeslīgas līderei Minhenes "Bayern" piederošais Latvijas izlases pussargs Daniels Ontužāns izīrēts Šveices komandai "St. Gallen".

Šveices čempionātā aizvadītas 22 kārtas. "St. Gallen" kontā ir 14 uzvaras un divi neizšķirti, un komanda ar 44 punktiem atrodas pirmajā vietā. Tiesa, tikpat punktu ir arī tuvākajai sekotājai Bernes "Young Boys". Abas komandas rīt pulksten 17:00 aizvadīs savstarpējo dueli, spēle notiks "St. Gallen" laukumā. Trijnieku ar 39 punktiem noslēdz "Basel".

Ontužāns ir Minhenes "Bayern" īpašums. Vasarā viņš ar komandu bija devies tūrē uz Amerikas Savienotajām Valstīm un devās laukumā mačā pret Londonas "Arsenal", tomēr savainojuma dēļ tika nomainīts. Starta sastāvā viņš devās kopā ar tādiem futbolistiem kā Manuels Noiers, Tomass Millers, Davids Alaba, Korentēns Toliso, Žeroms Boatengs un Havi Martiness. Arī pēdējā laikā Ontužāns daudz cīnījies ar traumām.

19 gadus vecais Ontužāns, kurš lielākoties spēlē uzbrūkošā pussarga pozīcijā, Latvijas izlasē aizvadījis divas spēles. 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklā viņš piedalījās zaudējumā pret Slovēniju (0:5), laukumā pavadot 12 minūtes, un zaudējumā pret Izraēlu (1:3), pie teikšanas tiekot uz četrām minūtēm. Uz pēdējiem mačiem viņš netika izsaukts tieši savainojuma dēļ.

Jaunās komandas rindās Ontužāns spēlēs ar 77. numuru. Šveicē viņš būs ceturtais Latvijas izlases futbolists. Vārtsargs Andris Vaņins pārstāv "Zurich", aizsargs Mārcis Ošs spēlē "Xamax", bet uzbrucējs Roberts Uldriķis ir "Sion" rindās.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-22 15:54, pirms 5 gadiem
Būsim reālisti,iespējas tikt pie lielāka spēles laika augstā līmenī būs tagad.

     [+] [-]

, 2020-02-22 18:22, pirms 5 gadiem
Veselību un daudz spēles laika !