Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubina "Karabakh" puslaikā iesit astoņus, "Zenit" treneris domā, ka "Inter" nāk no Armēnijas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rubina "Karabakh" puslaikā iesit astoņus, "Zenit" treneris domā, ka "Inter" nāk no Armēnijas
Ģirts Karlsons (centrā) partneru apskāvienos
Foto: azerisport.com

Ģirta Karlsona pārstāvētais Azerbaidžānas klubs Baku "Inter" izrādās nāk no Armēnijas. Vismaz tā uzskata "Zenit" dublieru sastāva galvenais treneris Anatolijs Davidovs. Cita Latvijas futbolista Andreja Rubina pārstāvētais "Karabakh" pārbaudes mačā Turcijā viena puslaika laikā sasitis astoņus vārtus, pēc kā nolēma pārtraukt maču.

Vakar Ģirta Karlsona trīs vārtu guvumi palīdzēja Baku "Inter" ar 5:0 sagraut Sanktpēterburgas "Zenit" jaunatnes sastāvu. Jau rīt Karlsons kopā ar partneriem dosies laukumā Sadraudzības kausa finālā pret Soļigorskas "Shakhtyor". Pats Ģirts pēc pusfināla mača bija ļoti priecīgs par iekļūšanu finālā:

"Esmu priecīgs, ka tikām finālā. Negaidīju tādu rezultātu. Trīs iesistie vārti tas ir labi, bet vēl labāk, ka "Inter" uzvarēja. Tagad mums ir jāuzvar arī finālā. No saviem vārtu guvumiem man visvairāk patika gūtie vārti pret armēņu "Mika" (Ģirts eleganti pārmeta bumbu pāri vārtsargam). Tie bija ļoti svarīgi vārti."

Izrādās, ka "Zenit" galvenais treneris Anatolijs Davidovs nemaz nezināja, ka pusfinālā viņa komanda tikās ar Azerbaidžānas klubu. Intervijā televīzijai "100 TV" viņš sarunas laikā nosauca "Inter" par Armēnijas čempionu...

Otro pārbaudes spēli treniņnometnē Turcijā aizvadījis Andreja Rubina pārstāvētais "Karabakh", kam šodien bija paredzēta tikšanās ar turku "Erdemispor". Jau pirmajā puslaikā Azerbaidžānas klubs guva astoņus vārtus, pēc kā nolēma pārtraukt spēli. Tā vietā tika nolemts aizvadīt sparingmaču starp komandas pamatsastāvu un rezervistiem. Andrejs Rubins pret turkiem laukumā nedevās.

"Zenit" treneris nosauc "Inter" par armēnu klubu (no 1:20)

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте
ExtraTime

     [+] [-]

, 2011-01-22 17:22, pirms 14 gadiem
ak dievs

  +2 [+] [-]

, 2011-01-22 17:27, pirms 14 gadiem
Gadas ari ta

  +7 [+] [-]

, 2011-01-22 18:10, pirms 14 gadiem
Labi ka viņš nedomāja ka tas ir Milānas Inter dublieru sastāvs

     [+] [-]

, 2011-01-22 20:14, pirms 14 gadiem
Jā, krievs izceļas ar ģeogrāfijas zināšanām. Tā ir, ka tālāk par savām robežām nezin.

Prieks par Ģirtu, un cerams, ka viņa komandai izdosies uzvarēt finālā. Lai veicas.

  -3 [+] [-]

, 2011-01-22 20:29, pirms 14 gadiem
Un te laikam salasījušies baigie ģeogrāfijas pārzinātāji...
Un KAS no tā, ka tas treneris tā domāja?!
Kaut kas NOTIKĀS?!
Starptautisks skandāls?!