Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs centīsies tikt Nikosijas "Olympiakos"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozs centīsies tikt Nikosijas "Olympiakos"
Viktors Morozs
Foto: www.cska.bg

Latvijas futbolists Viktors Morozs šodien devies uz pārbaudes laiku Kipras augstākās līgas jaunpienācējā Nikosijas "Olympiakos", Sportacentrs.com apliecināja sportists.

29 gadus vecais Viktors Morozs, kurš iepriekšējās divas sezonas pavadīja vienā no stiprākajiem Bulgārijas futbola klubiem Sofijas "CSKA", šodien devies uz pārbaudi Kipras augstākās līgas klubā Nikosijas "Olympiakos", sarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja futbolists. Pārbaude paredzēta tikai dažas dienas, un nedēļas nogalē jau vajadzētu būt skaidrībai, vai pussargs karjeru turpinās Kiprā. Nikosijas "Olympiakos" pērn Kipras pēc spēka otrajā divīzijā ieņēma 3. vietu, nopelnot tiesības gaidāmajā sezonā startēt valsts augstākajā līgā.

Tāpat, iespējams, Kiprā, karjeru turpinās Latvijas vārtsargs Vitālijs Artjomenko no "Olimps/RFS". 19 gadus vecais Artjomenko bija devies uz pārbaudi augstākās līgas klubā "AEP Paphos", kur esot atstājis ļoti spēcīgu iespaidu. Kipras mediji jau ziņo, ka noslēgts līgums uz trim gadiem, kamēr "Olimps/RFS' direktors Aleksandrs Rehviašvili Sportacentrs.com pastāstīja, ka spēlētāja pāreja vēl nav notikusi, un vārtsargs būs Rīgas komandas rīcībā nedēļas nogalē gaidāmajā spēlē pret "Skonto". Starp citu, "AEP Paphos" jau ir viens mūsu vārtsargs - Andrejs Pavlovs, savukārt Latvijas U-21 valstsvienības vārtsargs Artūrs Vaičulis šo komandu pametis.

Visbeidzot cits U-21 izlases un Ventspils "Tranzit" vārtsargs Jevgeņijs Sazonovs, ļoti iespējams, karjeru arī turpinās Kiprā, tiesa, otrajā divīzijā. Kipras mediji vēsta, ka mūsu vārtsargs ir tuvu līguma noslēgšanai ar "Atromitos Yeroskipou", taču oficiāla pāreja vēl nav notikusi, Sportacentrs.com informēja Ventspils klubā.

Izmantotie resursi:
Welcome to kerkida.net... to apolito athlitiko...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-07-21 13:49, pirms 14 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Kipras liga nemaz nav slikta, cerams ieklus un Starkovs beidzot vinju ieraudzis un uz izlasi pasauks!
..kā tad, ja jau Sofijas CSKA sastāvā neieraudzīja, tad šeit ne tik.. tas tāpat ir skaidrs, ka Morozs izlasē spēlēs tikai, ja Starkovs nebūs vairs galvenais treneris..

  +2 [+] [-]

, 2010-07-21 13:54, pirms 14 gadiem
Nav jau slikta līga,bet komanda gan varēja būt spēcīgāka

     [+] [-]

, 2010-07-21 14:00, pirms 14 gadiem
Kipra.. nu var specigakaa.. !!

  +2 [+] [-]

, 2010-07-21 14:44, pirms 14 gadiem
Informācija par Sazonovu atsauca atmiņā faktu, ka pagājšgadējais "Tranzita" vārtsargs lietuvietis Mindaugs Malinausks šogad ir iekļuvis Ungārijas čempionvienības "Debrecen" satāvā un nospēlēja visu spēli Tallinā pret "Levadia".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-21 15:47, pirms 14 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Kipras liga nemaz nav slikta, cerams ieklus un Starkovs beidzot vinju ieraudzis un uz izlasi pasauks!
Starkovs Morozu uz izlasi vairs nesauks. Izlasi interviju Klubā. Nav gan vārdā nosaukts, bet tāpat skaidrs, kāpēc izmeta no Skonto un izlases.

     [+] [-]

, 2010-07-21 19:32, pirms 14 gadiem
Nezinu, kas ir rakstīts žurnālā, bet fakts: pēdējā Moroza spēle izlasē bija tad, kad to vēl trenēja J.Andrejevs (0:1 pret Lihtenšteinu 2007.gadā).

     [+] [-]

, 2010-07-21 21:15, pirms 14 gadiem
Tik daudz spēlētāju taisās uz Kipru. Un visi bez maz vai vārtsargi. Lai veicas visiem tur tikt, jo futbols tur tiešām ir normālā līmenī. Labas ziņas par Artjomenko un Sazonovu, kā arī, protams, Morozu. Lai veicas visiem!

  +6 [+] [-]

, 2010-07-23 13:09, pirms 14 gadiem
tad kā viņam veicās?