Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Greisons sarūgtināts

Andrejs Siliņš

Greisons sarūgtināts
Saimons Greisons
Foto: Professional Sport

Pēc nedēļas nogalē aizvadītās Anglijas futbola Čempionāta spēles pret "Ipswich Town", kas noslēdzās ar rezultātu 1:1, "Blackpool" galvenais treneris Saimons Greisons atzina, ka komanda nav rādījusi labāko sniegumu.

"Mēs patiešām nenospēlējām tik labi, cik varam," pēc mača atzina Greisons. "Mūsu darbībām pietrūka kvalitātes un pietrūka arī pacietības. Ir grūti, ja jāspēlē pret desmit vīriem. Viņi bija poitīvi uzvilkti pēc saviem vārtiem, kamēr mēs nespēlējām pietiekami labi. Ja mēs būtu izcīnījuši uzvaru, būtu jau deviņu punktu attālumā no bīstamās zonas turnīra tabulā, taču nekā. Mums jāmācās no savām kļūdām."

Tikmēr "Ipswich Town" treneris Džims Magiltons pauda prieku par rezultātu: "Šī spēle mums dod pārliecību par saviem spēkiem. Neesam izcīnījuši uzvaru, bet neesam arī piedzīvojuši zaudējumu. Bija svarīgi kaut ko paņemt no šīs spēles, un mēs to arī izdarījām. Kad paliec desmit vīru sastāvā, pie tam esot iedzinējos, vienmēr ir bailes, taču īstajā laikā pieņēmām pareizos lēmumus un guvām vārtus."

"Līdz nākamajai spēlei mums tagad ir desmit brīvas dienas, tas ir nedaudz nepatīkami, bet cerams, ka mums pievienosies pāris jaunas sejas un spēsim sagatavoties vēl labāk, " pabeidza Magiltons.

"Blackpool" gan tik ilgi nebūs jāgaida līdz nākamajai spēlei - jau 26. janvārī, šosestdien, Kaspars Gorkšs ar kolēģiem cīnīsies pret Latvijas izlases bijušā galvenā trenera Gerija Džonsona vadīto "Bristol City".

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

     [+] [-]

, 2008-01-21 11:31, pirms 16 gadiem
Ko tu saki,žel ir blacpool,jo 1-0,un tu esi vairakuma,un gala rezultats 1-1,patiešam žel Blacpool

  -2 [+] [-]

, 2008-01-21 11:46, pirms 16 gadiem
Bristol City miltos vajadzētu samalt !!!!!!!!!!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-21 12:48, pirms 16 gadiem
gruuti buus

     [+] [-]

, 2008-01-22 01:59, pirms 16 gadiem
es gan neesmu sarūgtināts.. it nemaz!