Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Fertovs un Gabovs pamatsastāvā "Korona" zaudējumā pret "Legia"

Rolands Eliņš

Fertovs un Gabovs pamatsastāvā "Korona" zaudējumā pret "Legia"
Aleksandrs Fertovs
Foto: korona-kielce.pl

Vladislava Gabova un Aleksandra Fertova pārstāvētā „Korona” šodien cieta zaudējumu Polijas Ekstraklases bagātākajai komandai „Legia” ar 1:3.

Vladislavs Gabovs „Korona” sākumsastāvā atgriezās pēc iepriekšējās spēles izlaišanas, kamēr Aleksandrs Fertovs saglabāja savu iepriekš ieņemto vietu. Kjelces komandai izdevās pirmajai izvirzīties vadībā 42. minūtē, taču „Legia” vēl līdz puslaika beigām panāca izlīdzinājumu, bet līdz 59. minūtei jau tika vadībā 3:1.

Spēle ar tādu rezultātu arī noslēdzās, bet Gabovs tika nomainīts 75. minūtē, kad „Korona” gāja uz visu banku un sūtīja laukumā papildu uzbrucēju. Savukārt Fertovs nospēlēja visas 90 minūtes. Ar sezonas 21. vārtiem šajā mačā atzīmējās Nemanja Nikoličs, kurš ir vienīgais Ekstraklases spēlētājs, kas šosezon guvis vairāk vārtus nekā Deniss Rakels (15 precīzi sitieni).

Gabova un Fertova komanda pēc šīs dienas mača saglabā 12. vietu turnīra tabulā, turklāt tai arī neizdevās izpalīdzēt Rakela pārstāvētās „Cracovia” cīņā par augstāku vietu. Krakovas komanda joprojām trešā, bet otrā vietā esošā „Legia” atrāvusies jau par četriem punktiem.

Latvijas izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors savukārt palicis rezervē „Nea Salamis” mačā Kipras čempionātā pret Valērija Šabalas bijušo komandu „Anorthosis”. Šteinbora komanda piedzīvoja zaudējumu 1:2, izšķirošos vārtus ielaižot 81. minūtē, un turnīra tabulā saglabā sesto vietu 14 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...