Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Žigajevs bez futbola sešus mēnešus, Rudņevs simboliskajā izlasē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Žigajevs bez futbola sešus mēnešus, Rudņevs simboliskajā izlasē
Jurijs Žigajevs
Foto: www.widzew.pl

Diemžēl sliktas ziņas pienākušas no Lodzas „Widzew” Jurija Žigajeva sakarā – mūsu pussargam veikta ceļgala operācija, un viņš nevarēs spēlēt vismaz sešus mēnešus. Tikmēr Artjoms Rudņevs turpina izpelnīties simbolisko izlašu sastādītāju uzmanību.

Žigajevs sešus mēnešus bez futbola

Pagājušās nedēļas otrdienas treniņā Jurijs Žigajevs bija spiests pamest laukumu, jo sajuta sāpes ceļgalā. Diemžēl savainojums izrādījies ļoti nopietns – pēc medicīniskās apskates tapis skaidrs, ka cietušas ceļgala saites un ka šīs nedēļas sākumā nepieciešams veikt operāciju. Rehabilitācija visdrīzāk ilgs līdz šī gada beigām.

"Rīt mani izrakstīs no slimnīcas, bet nākamajā nedēļā braukšu uz mājām, Latviju. Nav jau jēgas šeit palikt," lakonisks sarunā ar Sportacentrs.com bija Jurijs Žigajevs, apstiprinot, ka nevarēs spēlēt sešus mēnešus.

Latvijas izlases pussargs atzina, ka pēc operācijas sarunas ar komandas treneri nav bijušas, bet pats Žigajevs cer tomēr kārtīgi uzspēlēt "Widzew" sastāvā: "Protams, ka gribējās vairāk spēlēt, taču ir tā, kā ir. Tagad galvenais izārstēties un tikt uz kājām."

Līgums ar Lodzas klubu Žigajevam noslēgts uz vienu gadu. Polijas čempionāta otrajā aplī nākamā gada pavasarī Latvijas pussargs vēl var paspēt uzspēlēt.

Rudņevs atkal simboliskajā izlasē

Tikmēr ceturto reizi aizvadītajās septiņās kārtās Polijas čempionāta simboliskajā izlasē iekļuvis Artjoms Rudņevs - pie tam arī šoreiz nebija nekādu šaubu, ka tā notiks, jo hattrick nav ikdienišķa parādība Polijas futbolā. Starp citu, Rudņevu pēc iepriekšējās kārtas mača paslavējusi poļu leģenda Tomašs Frankovskis, kura „Jagiellonia”, zaudējot ar 1:4, visvairāk cieta tieši no mūsu uzbrucēja.

Frankovskis Rudņeva sniegumu nosaucis par fantastisku. Tikmēr čempiones Krakovas „Wisla” uzbrucējs Dudu Bitons, kura kontā ir seši vārti (kopā ar Frankovski tuvākais Rudņeva sekotājs snaiperu listē, atpaliekot par pieciem vārtu guvumiem) uz jautājumu, vai ir spējīgs pacīnīties ar Rudņevu, atbildēja: „Neinteresē man Rudņevs, skatos tikai uz savu sniegumu.”

Šodien notiks vairākas spēles Polijas kausa izcīņas 2. kārtā (1/16 fināli), kurā pievienojas visi 16 Ekstraklases klubi. Grūti prognozēt, cik lielā mērā tiks iesaistīti mūsu futbolisti, taču minēsim, ka Rudņeva „Lech” izbraukumā tiksies ar Gloguvas „Chrobry Głogów”, kas spēlē Polijas pēc spēka 3. līgā, Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana Gdaņskas „Lechia” viesos cīnīsies ar „Limanovia”, kas spēlē pēc spēka 4. līgā, savukārt rīt Alekseja Višņakova „Cracovia” arīdzan viesos spēkosies ar Glivices „Piast”, kas ir viena no līdervienībām Polijas 1. līgā (pēc spēka 2. līgā, tātad pretendē uz iekļūšanu Ekstraklasē).

Izmantotie resursi:
RTS Widzew Łódź S.A. - Oficjalna Strona...
SportoweFakty.pl

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-09-20 10:18, pirms 13 gadiem
Piedodiet, kā varšo bildi likt pie visiem rakstiem par Žigajevu. Viņš šeit neizskatās uz pilnu rubli. Nu tač pameklējiet ko citu.

     [+] [-]

, 2011-09-20 10:40, pirms 13 gadiem
Jura brauc prom no turienes , cik tu speles nospeleji pilnas Polija?

     [+] [-]

, 2011-09-20 10:45, pirms 13 gadiem
Bet tas tomēr man nav skaidrs, kapēc Žigajevs nevarēja tur pa īstam iespēlēties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-09-20 11:19, pirms 13 gadiem
masalskis123 rakstīja: „Neinteresē man Rudņevs, skatos tikai uz savu sniegumu.”

šitais labs
shim droshi vien jau aknaas seezh, ka treneris visu laiku treninjos breec, ka jaasit tik daudz kaa Rudnjevam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-20 13:26, pirms 13 gadiem
ko te liekuljo visadas futbola legendas par Rudnevu. Sportacentrs videjam lietotajam taksh viss tapat skaidrs, ka Rudnev nav nekada zvaigzne . Vins sit ieksha tikai vieglus golus un dalju vel ar tiesneshu palidzibu un principa ir Polijas viduvejiba !
Skiet ka Frankovskis un liela dalja Eiropas dzivo cita pasaule. Lai iepazitu tuvak Rudnevu vinjiem iesaku palasit Sportacentra komentarus zem raksta par kartejo Rudneva hattriku !

  -2 [+] [-]

, 2011-09-20 13:48, pirms 13 gadiem
nu ja foto jau izskatas ka vinam ir kaada nopietna slimiiba, vai tad tieshaam nevareeja ielikt kaadu foto kur vinsh izskataas normaals, nevis taa kaa triis stundas pirms mirshanas....

  -2 [+] [-]

, 2011-09-20 13:53, pirms 13 gadiem
ceems rakstīja: ko te liekuljo visadas futbola legendas par Rudnevu. Sportacentrs videjam lietotajam taksh viss tapat skaidrs, ka Rudnev nav nekada zvaigzne . Vins sit ieksha tikai vieglus golus un dalju vel ar tiesneshu palidzibu un principa ir Polijas viduvejiba !
Skiet ka Frankovskis un liela dalja Eiropas dzivo cita pasaule. Lai iepazitu tuvak Rudnevu vinjiem iesaku palasit Sportacentra komentarus zem raksta par kartejo Rudneva hattriku !
nepiekritiishu tavam teiktajam, Rudnevam ir uzbruceeja instinkti, labaaki neka lielaakajai dalai eiropa labaakajim futbolistiem, taa nav nekaada sakritiiba tie hattricki un daudzie momenti, Polijas liiga nav taa vaajaakaa liiga eiropaa, vienoziimiigi vinsh ir fenomens, domaaju ka tas ir tikai laika jautaajus kad vinsh nonaaks kaadaa no eiropas superliigaam, Artjoms ir labaakais latvieshu uzbruceejs valsts pastaaveshanas vsturee manaa skatiijumaa...klubu liimenii...

  +1 [+] [-]

, 2011-09-20 14:13, pirms 13 gadiem
Rudņevs ir labs/lielisks soda laukuma spēlētājs, to absolūti nevar noliegt. Tā saucamā vārtu oža/instinkti (jeb pozīcijas izvēle) ir ir izcila. Realizācija arī ir līmenī, bet dažkārt tomēr izšķērdē izdevības (problēmas ar finišingu). Par reālo Rudņeva talantu (kā Eiropas līmeņa uzbrucējam) droši vien varētu spriest pēc sezonas kādā no Eiropas top līgā - kā viņam klātos ar ciešāku, ātrāku un pozicionāli labāku aizsardzību un mazāku vārtu momentu skaitu nekā Polijā.

Nosaukt par labāko LV uzbrucēju - nu nezinu - ja atceramies, ka bija tāds Pahars - premjerlīgas Top 10 rezultativitātē (jau vien tie vārti, kad viņš piesmēja Stamu, tā laika top centra aizsargu, ir vien ko vērti).

     [+] [-]

, 2011-09-20 14:57, pirms 13 gadiem
man līdz šī gada beigām sanāk tieši 3 mēneši, bet laikam esmu pārāk piekasīgs - ja jau autors raksta, ka 6, tad lai ir 6! lai Žigajevs veseļojas!
kas attiecas uz Rudņevu, tad nesteigsimies notikumiem pa priekšu un paskatīsimies cik gūto vārtu viņam būs pēc sezonas pēdējās spēles! ja viņš spēs noturēt šādu vārtu gūšanas tempu un sezonas beigās būs iesitis kādus 40+ golus, tad varēs uzskatīt, ka šim čalim ir pietiekams talants, meistarība un laiks pārcelties uz kādu pasaules top futbola līgu. ja beigās paliks pie 20 - tad paaugstinājumam vēl ir par agru...

  +2 [+] [-]

, 2011-09-20 15:23, pirms 13 gadiem
micers9 rakstīja: Artjoms ir labaakais latvieshu uzbruceejs valsts pastaaveshanas vsturee manaa skatiijumaa...klubu liimenii...
Augšā interneta pārlūka lodziņā ieraksti youtube.com, tad tā meklētājā ieraksti Marians Pahars. Un tikai tad izsaki viedokli par labākajiem uzbrucējiem.
Sist vārtus Polijas līgā nav gluži tas pats kas Anglijas premjerlīgā.
p.s. vēl ir tāds viens nevienam nezināms Māris Verpakovskis, kurš apspēlēja kaut kādus āziešus un uzdāvināja mums vietējā mēroga futbola turnīru. Kā arī iesita vārtus nezināmas organizācijas rīkotajā turnīrā, nezināmam Spānijas futbola grandam un tika atdzīts par nezināma Kijevas kluba gada labāko spēlētāju.

     [+] [-]

, 2011-09-20 17:10, pirms 13 gadiem
Ta bij ironija. Esmu par to, ka Rudnev ir loti labs uzbrucejs. Laikam tapec man nav neviena minusa, ka nesaprata manu ironiju videjais sportacentrs karalis

micers9 rakstīja: nepiekritiishu tavam teiktajam, Rudnevam ir uzbruceeja instinkti, labaaki neka lielaakajai dalai eiropa labaakajim futbolistiem, taa nav nekaada sakritiiba tie hattricki un daudzie momenti, Polijas liiga nav taa vaajaakaa liiga eiropaa, vienoziimiigi vinsh ir fenomens, domaaju ka tas ir tikai laika jautaajus kad vinsh nonaaks kaadaa no eiropas superliigaam, Artjoms ir labaakais latvieshu uzbruceejs valsts pastaaveshanas vsturee manaa skatiijumaa...klubu liimenii...

     [+] [-]

, 2011-09-20 18:28, pirms 13 gadiem
Jurij Žigajev! Veseļojies! Vai krusteniskās saites? Konsultējies ar mūsu ārstiem. Traumās ir vislabākie!

     [+] [-]

, 2011-09-20 19:07, pirms 13 gadiem
Rudņevs atkal trieca bumbu vārtu tīklā, šoreiz kausā