Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

HSV Dienvidkorejā pieveic "Groningen", Rudņevs nāk uz maiņu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

HSV Dienvidkorejā pieveic "Groningen", Rudņevs nāk uz maiņu
Artjoms Rudņevs treniņā
Foto: www.mopo.de

Šodien Dienvidkorejā "Peace Cup" turnīra pusfinālu aizvadīja Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Vācijas Bundeslīgas vienība "Hamburger SV", kas tikās ar holandiešu "Groningen". Hamburgas klubs uzvarēja ar 2:1 un iekļuva finālā, bet Rudņevs laukumā devās 76. minūtē.

HSV nedēļu ilgās Dienvidkorejas treniņnometnes ietvaros šodien gaidīja "Peace Cup" turnīra pusfināla spēle pret Nīderlandes augstākās līgas vienību "Groningen". Var uzskatīt, ka šis mačs vasaras sagatavošanās posmā līdz šim bijusi visnopietnākā pārbaude, jo visi apstākļi bija maksimāli pietuvināti tam, kādi tie būs gaidāmi pēc mēneša startējošajā Bundeslīgas sezonā. HSV - "Groningen" cīņa norisinājās Suwon stadionā, kurā notika arī 2002. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīra mači. Jau pirms mača bija zināms, ka uzvarētāju finālā gaidīs turnīra rīkotāja "Ilhwa Chunma", kas otrā pusfinālā ar 1:0 apspēlēja angļu "Sunderland".

HSV pamatsastāvā kā vienīgais uzbrucējs devās Rudņeva konkurents, zviedrs Markuss Bergs. Spēli labāk sāka vācu klubs, un izvirzīšanās vadībā bija pelnīta. 14. minūtē Deniss Aogo realizēja 11 metru soda sitienu, kas tika piešķirts par Marsela Jansena nogāšanu. Lai arī HSV turpināja kontrolēt cīņas gaitu, 27. minūtē holandiešiem izdevās izlīdzināt rezultātu - Aogo nokavēja Sketa izrāvienu, un holandietis izgājienu pret Renē Adleru izmantoja. Otrais puslaiks savukārt iesākās visai miegaini, spēles gaitu maisot arī nemitīgājām spēlētāju maiņām. 76. minūtē savu iespēju sagaidīja arī Artjoms Rudņevs, nomainot Bergu. Jau pēc pāris minūtēm HSV atguva vadību - Ivo Iličevičs guva vārtus ar soda sitienu no 20 metru attāluma, bet šoreiz HSV pārsvaru vairs neizsēja.

Rudņevs sev atvēlētajā laikā tikai pāris reižu tika pie bumbas, pretinieku vārtus neapdraudot. Svētdien HSV turnīra finālā spēlēs pret vietējo "Ilhwa Chunma", savukārt jau otrdien, 24. jūlijā, Hamburgā kluba 125. gadadienas svinību ietvaros tiks aizvadīta pārbaudes spēle pret slaveno "Barcelona".

HSV treneris Torstens Finks pavēstījis, ka mērķis ir uzvara turnīrā - kā nekā, tādējādi iespējams arī papildināt kluba kasi. Jau tuvāko dienu laikā Hamburgas klubs varētu oficiāli paziņot par Horvātijas izlases pussarga Milana Badeļa iegādi, līdz ar to vismaz viens no vēlamajiem pussargiem būtu iegūts. Savukārt pretējā virzienā pavisam drīz varētu doties turku pussargs Gekhans Tēre, par kuru nopietni interesējas Krievijas un Turcijas klubi. Interesanti, ka vēl vienu nemiera vilni HSV nometnē izraisījusi atskaitītā aizsarga Rajkoviča intervija vācu medijos. Serbu futbolists, kurš trenējas ar otro komandu, jo treniņā Hamburgā sakāvās ar korejieti Sonu, diezgan asi kritizējis Finka darbības metodes.

Izmantotie resursi:
HSV.de -  Alle aktuellen Informationen und...

  -3 [+] [-]

, 2012-07-20 16:04, pirms 12 gadiem
Ko tas varētu nozīmēt??

Ceru, ka viņu pietaupa!

  +4 [+] [-]

, 2012-07-20 16:17, pirms 12 gadiem
Meric rakstīja: Ko tas varētu nozīmēt??

Ceru, ka viņu pietaupa!
To, ka Rudņevs nav vienīgais kluba uzbrucējs, kas jāpārbauda. Šoreiz konkurentiem lielāks spēles laiks, iepriekš bija otrādi. Pierasta prakse, no kuras tālejoši secinājumi nav jāizdara. Uztraukties varēs tad, ja regulārās sezonas laikā Rudņevu sēdinās malā.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-20 17:13, pirms 12 gadiem
spoT rakstīja: To, ka Rudņevs nav vienīgais kluba uzbrucējs, kas jāpārbauda. Šoreiz konkurentiem lielāks spēles laiks, iepriekš bija otrādi. Pierasta prakse, no kuras tālejoši secinājumi nav jāizdara. Uztraukties varēs tad, ja regulārās sezonas laikā Rudņevu sēdinās malā.
Sākumā moš arī sēdinās. Levandovskis, kad pārgāja no Lech arī pirmo sezonas pusi daudz sēdēja rezervē, bet otrajā sezonā jau spēlēja kā no ķēdes norāvies.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-20 18:24, pirms 12 gadiem
bembists rakstīja: Sākumā moš arī sēdinās. Levandovskis, kad pārgāja no Lech arī pirmo sezonas pusi daudz sēdēja rezervē, bet otrajā sezonā jau spēlēja kā no ķēdes norāvies.
Visticamāk. Cerams, ka Rudņevs pats to apzinas un būs gatavs/spējīgs ar darbu pierādīt, ka ir pamatsastāva uzbrucējs.

Lai gan, no otras puses- ņemot vērā Rudņeva spēles stilu (tipisks scorer's), iespējams, ka nākt uz maiņu un darboties pret nogurušiem aizsargiem nav nemaz sliktākais scenārijs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja