Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Koļinko, Višņakova un Zjuzina klubam, iespējams, draud bankrots

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Koļinko, Višņakova un Zjuzina klubam, iespējams, draud bankrots
Aleksandrs Koļinko
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Kaļiņingradas apgabala Arbitrāžas tiesā reģistrēts pieteikums par Aleksandra Koļinko, Alekseja Višņakova un Artūra Zjuzina pārstāvētā "Baltika" kluba atzīšanu par bankrotējušu, šodien informē tiesu informācijas aģentūra.

16. oktobrī stājās spēkā tiesas spriedums, ar kuru tika atzītas futbola aģentūra "Konsultant-B" tiesības prasīt no "Baltika" kluba 1 miljonu rubļu parādu par sniegtajiem pakalpojumiem un 100 tūkstošu rubļu sodu. Parādnieks līdz šim savas saistības nav izpildījis, tāpēc kreditors iesniedzis pieteikumu par bankrota atzīšanu. Pieteikuma izskatīšanas laiks pagaidām nav noteikts.

12. decembrī "Baltika" ģenerāldirektors norādīja, ka nākamā gada budžets jau apstiprināts un tas saglabājies iepriekšējā gada līmeni - aptuveni 200 miljoni rubļu, kluba finanšu stāvoklis ir stabils, algas tiek izmaksātas laikā. Ja tā, tad ar 1 miljona parāda nomaksu nevajadzētu būt problēmām...

Krievijas nacionālās līgas čempionātā šobrīd ir pārtraukums, gatavošanās sezonas otrajai pusei sāksies 15. janvārī. Savukārt 9.-19. februārī klubs piedalīsies līgas kausa izcīņā. Čempionāta atsākšanās pirmā spēle mūsu futbolistu pārstāvētajam klubam paredzēta 12. martā.

Kaļiņingradas "Baltika" ar 21 spēlē izcīnītiem 32 punktiem Krievijas otrajā spēcīgākajā līgā ieņem sesto vietu. Koļinko piedalījies 15 spēlēs, bet Zjuzins un Višņakovs guvuši pa vieniem vārtiem attiecīgi 16 un 7 mačos.

Piezīme: 1 miljons rubļu = 16,43 tūkstoši latu.

Izmantotie resursi:
rapsinews.ru
fc-baltika.ru

  +2 [+] [-]

, 2012-12-19 13:52, pirms 12 gadiem
Jāglābj!

  +2 [+] [-]

, 2012-12-19 13:57, pirms 12 gadiem
Pilnīgs nieks salīdzinājumā ar to, ka bankrots draud Brondby
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-12-19 14:30, pirms 12 gadiem
Višņakova un Zjuzina klubam, iespējams, draud bankrots! Koļinko un Rubins spēlēs kādā no Rīgas klubiem. Iespejams jau pat ziemas čempionātā.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-19 14:47, pirms 12 gadiem
Vairāk tāda iebiedēšana vai piedzīšanas pātrināšana, nekas vairāk. Bet par bankrotiem runājot - man prognoze - tuvāko 2-3 gadu laikā bankrotēs daudzas "uzpūsto" čempionātu komandas - LALiga, EPL, Serie A. Daudzas komandas dzīvo uz parāda vai tos stutē valsts, spēlētājus iegādājas uz parāda utt. Jau sen virmo runas un to apstiprina arī daudzu ekspertu izteikumi, ka futbolistu līgumi ir pārmaksāti, maz ir tādu, kas tiešām ir 20+ miljonu dolāru vērti. Tas ir kas līdzīgs pie mums redzētajam nekustamā īpašuma burbulim. Viss sāksies (beigsies) ar to, kad reklāmdevēji negribēs vairs augsto izmaksu dēļ izvietot reklāmas, piemēram, LALiga spēles starplaikā - tālāk sekos raidītāju pieprasījums samazināt raidlaika cenas utt. Tālāk Glasgow Rangers ceļa gājēju būs kaudžu kaudzēm
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-19 16:43, pirms 12 gadiem
Detlefs rakstīja: Pie bankrota vainojamas spēlētāju uzpūstās algas.
Daudz vnk maksā nenormālu summu,ko pat nav pelnījuši.
80% ir pārmaksāts,daudz kas stāv uz skujas takas.
Tas nav normāli,spēlētājif vajadzētu piebremzēt uz pāris gadiem,lai klubi atmaksā parādus.
taapeec jau taadi kaa Sneiders un Adebajors nepiekriit jauniem liigumiem - garnateets ka sanjems milziigaas algas arii peec 2-3 gadiem, kad lielaakajai daljai jau buus krietni mazaakas

  -1 [+] [-]

, 2012-12-19 17:12, pirms 12 gadiem
Kārtējais maldinošais virsraksts...

     [+] [-]

, 2012-12-19 21:01, pirms 12 gadiem
Šis process ieilgs tik ilgi, ka mūsējo līgumi ar Baltiku būs jau beigušies. Ja nemaldos, tad Zjuzins nesenajā intervijā sportacentram teica, ka viņam tuvu jau ir līguma beigas. Ja vēl tas, ko the return of the punkts saka, ir tiesa, tad vēl mazāk, par ko uztraukties. Nevaru gan iedomāties to, ka Koļinko spēlētu Mettā vai Rīgas Daugavā. Ja Skonto, tad jau Māliņam prom būtu jādodas. Nu dzīvosim - redzēsim!