Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķim vārti "Sion" pārbaudes spēlē

Ints Megnis
Ints Megnis

Uldriķim vārti "Sion" pārbaudes spēlē
Roberts Uldriķis treniņā. Foto: FC "Sion"

Latvijas uzbrucējs Roberts Uldriķis sestdien Turcijā izcēlās ar vārtu guvumu pārbaudes spēlē, viņa pārstāvētajai Šveices vienībai "Sion" cīnoties 2:2 (0:2) ar "Ferencvaros" futbolistiem no Ungārijas.

Uldriķis laukumā izgāja spēles 60. minūtē, kad "Sion" atradās iedzinējos ar 1:2, bet jau divas minūtes vēlāk panāca izlīdzinājumu, izceļoties ar galvu pēc centrējuma.

"Spēle bija ļoti smaga, mēs cīnījāmies un centāmies izdarīt to, ko treneris no mums prasīja. Kaut kas bija labi, kaut kas ne tik ļoti, tomēr šajās spēlēs galvenais ir nevis rezultāts, bet kā mēs spēlējām. Galvenais ir sagatavoties sezonai," pēc mača intervijā teica Uldriķis. "Redzēju, ka Ajubs Abdelauī ir ar bumbu. Zinu, ka viņš var veikt labus centrējumus, tāpēc devos pie vārtiem. Viņš piespēlēja un es tikai pabeidzu sitienu ar galvu vārtu tālajā stūrī. Domāju, ka bija ļoti labi vārti un esmu ļoti priecīgs."

"Sion" komandai Turcijā atlikušas divas pārbaudes spēles, bet 3. februārī tā sāks Šveices čempionāta sezonas otro daļu.

     [+] [-]

, 2019-01-20 14:19, pirms 6 gadiem
D.Ikaunieks šodien vārtus guvis pārbaudes spēlē.
Vakar Matrevics savu iespēju sagaidīja Barnet sastāvā. Praktiski visu spēli nospēlējot. Komanda bija mazākumā, jo pamatvārtsargs nopelnīja sarkano, spēles sākumā. Beigās 0-4