Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kļava uz pārbaudi Naļčikas "Spartak"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kļava uz pārbaudi Naļčikas "Spartak"
Oskars Kļava varētu atgriezties Premjerlīgā

Latvijas izlases labās malas aizsargs Oskars Kļava devies uz pārbaudi Krievijas Premjerlīgas komandā Naļčikas "Spartak", kuras rindās jau paspējis aizvadīt pārbaudes spēli.

Oskars Kļava savu ceļu uz ārzemēm atklāja 2010. gada vasarā, kad parakstīja līgumu ar Mahačkalas "Anzhi". Pirmajā sezonā viņš spēlēja diezgan daudz, taču pēc kluba prezidenta maiņas, kad vienībā ienāca pamatīgi naudas līdzekļi un augstākās raudzes futbolisti, Kļava zaudēja vietu sastāvā. Šī iemesla dēļ viņš tika izīrēts pirmās divzījas vienībai "Khimki". Tiesības uz Kļavu joprojām pieder "Anzhi".

Oskars tuvākajā laikā centīsies pārliecināt Naļčikas "Spartak" vadību par savu lietderību. Viņš jau paspējis nospēlēt vienu puslaiku cīņā ar Zaporožjes "Metallurg" (0:0). Krievijas Premjerlīgā "Spartak" ieņem 15. vietu, no drošās zonas (12. vieta) atpaliekot četrus punktus. Līdz sezonas noslēgumam atlikušas 14 spēles, no kurām pirmās tiks aizvadītas marta sākumā.

Pavisam nesen Naļčikas "Spartak" spēlēja vārtsargs Aleksandrs Koliņko, bet pirms šīs sezonas līgumu ar vienību parakstīja Aleksejs Višņakovs, taču trenera nomaiņas dēļ tā arī neaizvadīja nevienu spēli, pievienojoties poļu "Cracovia".

Veiksmīgu pārbaudes spēli "Gyori ETO" rezerves komandas rindās aizvadījis Oļegs Laizāns, kurš palīdzējis tikt pie uzvaras pār slovāku "Nagymegyer" ar rezultātu 2:1. Laizāns tika nomainīts otrajā puslaikā.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
Győri ETO FC

     [+] [-]

, 2012-01-19 17:26, pirms 13 gadiem
Nav slikts variants Klavam!

Laizans man liekas vareja atrast nedaudz labaku klubu, bet nu Ungarija labs atsperiens kkam labaakam!

     [+] [-]

, 2012-01-19 17:59, pirms 13 gadiem
Kapēc zelta buča līderis kautkur pazudis?

     [+] [-]

, 2012-01-19 18:11, pirms 13 gadiem
Būtu baigi labi Kļavam. 1. līgas līmenis viņam ir par zemu, Premjerlīgā varētu mierīgi spēlēt. Nepaveicās, ka Anzhi tieši pēc viņa pārejas tika uzpūsts par superklubu. Cerams, ka pārliecinās Naļčiku par savu lietderību, jo tur varētu tikt laukumā regulāri, un Premjerlīga tomēr paliek Premjerlīga.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-19 20:30, pirms 13 gadiem
Nesapratu...
Naļčikai atbrīvojās vieta uz rezervistu lāvas?

  -1 [+] [-]

, 2012-01-20 01:21, pirms 13 gadiem
Paga, runa taču gāja par to, ka viņam stabila vieta rezerves sastāvā Šiņņikā. Bija interesanta intervija vēl ar viņu un astafjevu iekš sportsru

Aģents laikam Jaunajā būs apmeties