Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kozlovs iesit Lietuvā, Kļava līderis Azerbaidžānā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kozlovs iesit Lietuvā, Kļava līderis Azerbaidžānā
Igors Kozlovs
Foto: www.fcsiauliai.lt

Devītos vārtus šosezon Lietuvas futbola čempionātā guvis Latvijas pussargs Igors Kozlovs, kurš palīdzēja savai "Šiauļiai" ar 5:3 izbraukumā pieveikt "Vilnius" vienību. Tikmēr Azerbaidžānā līdera godā arvien Oskara Kļavas pārstāvētā AZAL.

"Šiauļiai" trakā spēlē viesos nospēlēja 5:3 ar "Vilnius". Pēc pirmā puslaika Lietuvas galvaspilsētā bija 1:1, bet otrajā puslaikā abas komandas pamatīgi satrakojās. Pirmos vārtus pēc pārtraukuma ar 11 soda sitienu iesita Igors Kozlovs, kuram devītie vārti Lietuvas čempionātā 2012. gadā. Uzvarētāju sastāvā spēlēja arī Intars Kirhners.

Citā mačā "Kruoja" ar 1:2 pretinieku laukumā zaudēja "Atlantas". Valērijs Čistjakovs "Kruoja" rindās izgāja sākumsastāvā, bet Māris Eltermanis palika rezervē.

Azerbaidžānā 1. vietā arvien atrodas Oskara Kļavas pārstāvētā AZAL, kas ar 2:0 izbraukumā pieveica "Kapaz". Latvijas izlases aizsargs nospēlēja visu spēli. AZAL trīs spēlēs savākusi septiņus punktus, par diviem mazāk ir "Simurq".

Sestdien spēlēja arī Māra Verpakovska un Denisa Ivanova pārstāvētā "Baku". Viesu mačā izdevās izraut neizšķirtu 1:1 "Revan". "Baku" labā vienīgos vārtus 88. minūtē guva Vinstons Pārkss, kurš laukumā izgāja tikai vienu minūti pirms iesišanas. Ivanovs palika rezervē, bet Verpakovska nebija pieteikumā. "Baku" abas spēles šosezon nospēlējusi neizšķirti.

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası
Pradinis - Futbolo.tv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-19 00:06, pirms 12 gadiem
starkovs ir slims tam kozlovam ir jaiet uz izlasi. 23 speles 18 ''scorer-punkti". Es domaju vins butu spele bijis Caunam labs aizvietotajs bijis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-08-19 14:43, pirms 12 gadiem
Kozlovu uz izlasi nevar izsaukt? Normāli stati, bet pēc Starkova domām Siņeļņikovs labāks