Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tobers: "Tikai normāli un pozitīvi, ka ir liela konkurence uz vietu sastāvā"

Rolands Eliņš

Tobers: "Tikai normāli un pozitīvi, ka ir liela konkurence uz vietu sastāvā"
Kristers Tobers. Foto: Lechia.pl

Latvijas jaunais futbolists Kristers Tobers intervijā, kas publicēta viņa pārstāvētā kluba Gdaņskas „Lechia” mājaslapā, norādījis, ka iepriekšējā spēlē viņai komandai varbūt vajadzējis nedaudz vairāk riskēt un ka viņš nesatraucas par konkurenci uz vietu sākumsastāvā.

Kristers Tobers pēc Polijas sezonas atsākšanās vairākas spēles atradās „Lechia” rezervē, taču iepriekšējā mačā tika iekļauts sākumsastāvā, viņa komandai viesos spēlējot 1:1 pret Ščecinas „Pogon”. Tobers aizvadīja pilnu maču, un vēlāk intervijā viņam tika vaicāts, kā viņš vērtē konkurenci komandā.

„Katrā komanda iekšējā konkurence ir kaut kas pozitīvs. Tas ir normāli, un tieši tā arī jābūt,” sacīja 19 gadus vecais Tobers.

Atskatoties uz aizvadīto spēli, Tobers norādīja, ka viņa komanda kontrolējusi notikumus laukumā: „Taču tomēr neizdevās pietiekami bīstami apdraudēt pretinieku vārtus. Varbūt mums vajadzēja vairāk riskēt un spēlēt agresīvāk, taču pretinieki patiešām labi darbojās aizsardzībā.”

Gan Tobera komanda, gan „Pogon” jau pirms savstarpējā neizšķirta bija garantējušas vietu Polijas čempionāta augšējā zarā, kurā piedalīsies astoņas komandas, izspēlējot viena apļa turnīru un no regulārās sezonas līdzi ņemot 50% iegūto punktu. Šīs spēles sāksies šajā nedēļas nogalē, un Tobera komandai svētdien pusdienlaikā paredzēts vēlreiz mačs tieši pret „Pogon” vienību.

Izmantotie resursi:
Strona oficjalna – Lechia Gdańsk – Lechia.pl