Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs, visticamāk, pametīs "CSKA"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozs, visticamāk, pametīs "CSKA"
Viktors Morozs
Foto: www.cska.bg

Latvijas futbolists Viktors Morozs kluba nenomaksāto parādu dēļ, visticamāk, pametīs Bulgārijas čempioni Sofijas "CSKA". Kamēr bulgāru mediji jau paziņojuši par Moroza aiziešanu no "CSKA", Viktors iesaka pagaidīt līdz rītdienai.

Kā šorīt vēsta sportal.bg, atsaucoties uz "7 dni sport", Latvijas futbolists Viktors Morozs Sofijas "CSKA" klubā vairs nespēlēs. To paziņojis mūsu pussarga aģents Zorans Krneta - "CSKA" Viktoram ir parādā aptuveni 25 tūkstošus eiro, kas joprojām nav izmaksāti, un Morozs esot jauna kluba meklējumos. Pēdējais termiņš, līdz kuram Morozs gaidīja naudu, bija piektdiena, taču "CSKA" finansiālās saistības nenokārtoja. Pats Viktors Morozs šodien eSports.lv pavēstīja, ka pilnīga skaidrība būs rīt.

Morozs, kurš čempionāta pirmajā pusē bija viens no "CSKA" līderiem, stabili spēlēdams balsta pussarga pozīcijā, jau pirms pāris nedēļām sarunā ar eSports.lv apliecināja, ka klubs ir parādā, taču tiem drīzumā vajadzēja tikt dzēstiem. Mūsu futbolists pirms pāris dienām atgriezās no treniņnometnes Bansko pilsētā, taču uz otro treniņnometni Kiprā ar "CSKA" nav devies. Pēc bulgāru mediju informācijas, Morozs jau paspējis atvadīties no komandas.

Neskatoties uz to, ka "CSKA" pērnā gada beigās tika pie jauna īpašnieka ("Titan" firmas), finansiālās problēmas nav mazinājušās - komandu tādēļ pametuši jau vairāki spēlētāji. Tiesa gan, vairākiem futbolistiem algas tiek maksātas, klubs pat paspējis iegādāties jaunus sportistus. Sofijas "CSKA" gan joprojām ir parādā arī Rīgas "Skonto" - nav nomaksāta Moroza pārejas summa 150 000 eiro. Laiks, lai šo summu pārskaitītu rīdziniekiem, ir līdz rītdienai, pretējā gadījumā "Skonto" vērsīsies tiesā.

Izmantotie resursi:
sportal.bg

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-01-18 12:55, pirms 16 gadiem
ļoti žēl, jo Morozs tiesam spēlēja labi. labāk nekā kāds cits Latvijas spēlētājs, kas spēlē ārzemēs. Gorkss sāka spēlēt salīdzinosi vēlu.

     [+] [-]

, 2009-01-18 13:41, pirms 16 gadiem
nu neee.. bac.. Tas bija labakais klubs kur vinjsh varetu speleet..

     [+] [-]

, 2009-01-18 13:48, pirms 16 gadiem
kkers rakstīja: da labi.. komanda nezin kā sezonu nobeigt un vēl ņem jaunus spēlētājus tāpat arī ar CSKA
Da labi.. ko tad viņi paņēma? Robi un to pašu par salīdzinoši mazu cenu, jo Robim šajā brīdī ir svarīgi spēlēt - tāpat arī lieliskā komandas atmosfēra ļāva viņam būt šeit par nosacīti mazāku naudu.