Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Liepu nomaina pirmajā puslaikā; Gulbim pilna spēle un uzvara Somijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Liepu nomaina pirmajā puslaikā; Gulbim pilna spēle un uzvara Somijā
Kristaps Liepa (sarkanmelnā). Foto: MAS Taborsko Facebook

Šovakar Čehijas un Somijas pēc spēka otrajās līgās mačus aizvadīja latviešu futbolistu Kristapa Liepas un Krista Kristera Gulbja pārstāvētās ''MAS Taborsko'' un ''Jaro''. Abi klubi izcīnīja panākumus ar 2:1.

Čehijas pēc spēka otrajā līgā latviešu speciālista Sergeja Golubeva vadītā un pussarga Kristapa Liepas pārstāvētā ''MAS Taborsko'' izbraukumā valsts galvaspilsētā pieveica vietējo ''Dukla'' ar 2:1. 23 gadus vecais latvietis spēli uzsāka ''MAS Taborsko'' sākumsastāvā, taču 23. minūtē tika nomainīts. Mača ievadā rezultātu atklāja mājinieki, bet jau spēles 30. minūtē Taboras klubs atradās vadībā. Golubeva trenētā vienība ar 28 punktiem 24 spēlēs ieņem 12. vietu starp 14 komandām Čehijas 2. līgā.

Somijas ''Ykkonen'' čempionātā jeb pēc spēka otrajā līgā latviešu aizsarga Krista Kristera Gulbja pārstāvētā ''Jaro'' izbraukumā ar 2:1 apspēlēja Turku komandu ''Turun Pallousera'', kas pagājušajā sezonā piedalījās Somijas spēcīgākajā futbola čempionātā. Gulbis aizvadīja pilnu spēli, bet viņa klubs pēc trīs aizvadītām spēlēm ieņem trešo vietu Somijas 2. līgā.